Heb jij bij je thuis toevallig een Blu-ray-speler van Samsung staan? Dan bestaat de kans dat deze sinds een aantal dagen niet meer werkt naar behoren. Gelukkig ben je niet de enige want wereldwijd ondervinden meerdere eigenaars soortgelijke problemen. 

Het lijkt zich massaal te manifesteren en helaas blijft het niet bij 1 specifiek model. Blijkbaar zou het apparaat continu crashen en niet willen opstarten. Met als gevolg dat de de opstartcyclus zich maar blijft herhalen. Net zoals we kunnen zien op onderstaande video.

De fabrikant van electronica is momenteel druk in de weer om te kijken wat er precies is misgelopen. Blijkbaar zou er ergens iets mis gegaan zijn met een foute firmware-update.

Ze raden daarom ook iedereen aan om de Blu-ray speler voor nu even op te bergen in de kast en het niet meer te gebruiken tot Samsung komt met een oplossing. Voorlopig is het dus nog koffiedik kijken hoe een eventuele update op je apparaat zou belanden.

Moest blijken dat het niet mogelijk is om zelf bij je thuis dit probleem op te lossen, dan zouden alle defecte apparaten gebracht moeten worden naar een servicepoint zodat iedereen terug kan genieten van Blu-ray films die nu nog stof liggen te vangen.

De fabrikant stelt momenteel alles in het werk om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Het is een hele tegenslag voor het gekende Samsung. Voorlopig nog even afwachten dus op officiele instructies van de fabrikant.

Verkooppunten van het merk samsung