Winkelpaspoort

Over de winkel

Ruim aanbod aan elektrotoestellen:
Elektro Bruyninckx voorziet de klant van een ruim aanbod aan elektrotoestellen. Dit gaat van verschillende soorten kachels, televisies ,oled, audio, Hifi, wasmachines, ... tot allerhande kleine huishoudtoestellen. Het aanbod bestaat steeds uit de meest recente modellen en kwaliteitsvolle merken. In totaal zijn hun producten beschikbaar in meer dan 50 verschillende merken: Miele, Liebherr, Samsung, LG, Yamaha, Magnat, Beko, Braun en Bosch zijn hier enkele van. Ook voor B2B bedrijven hebben zij een aanbod. Zo kunnen bedrijven bij Elektro Bruyninckx terecht voor een professionele koeling, een koeltoog, een barkoelkast en noem maar op!

Hersteldienst:
Naast de verkoop van allerlei elektro kan je bij Selexion Bruyninckx ook je toestellen nog laten herstellen. In deze wegwerp maatschappij zal onze firma al het mogelijke doen om je toestel alsnog te repareren. Pas als het echt niet meer kan hersteld worden stellen wij u een nieuw toestel voor aan de beste condities!

Installatiedienst:
Naast verkoop hebben wij ook een technische afdeling voor installatie en oplevering, soms gratis in de verkoop of tegen zeer democratische prijzen. Elektro Bruyninckx Balen is ook ervaren installateur van volledige home surround en audio en video.

Leverdienst:
Heb je niet het nodige vervoer om de nieuwe spullen bij jouw thuis te krijgen? Geen nood! Elektro Bruyninckx kan ook aan huis leveren. Dit gebeurt steeds door hun eigen mensen met het nodige vakmanschap. Wij installeren gratis jouw televisie, wasmachine, ... (in een straal van 10 km) en nemen je oude toestel terug mee!

Ook inbouwtoestellen en kachels worden aan huis geplaatst, dit wel tegen betaling maar steeds aan zeer democratische prijzen!

Onze specialiteiten

Video (tv, Blu-ray) & Audio Hifi

Waarom kiezen voor

Welkom bij electro specialist: Selexion Bruyninckx. In het jaar 1947 werd Gebroeders Bruyninckx in Balen opgericht, door moeder Bruyninckx en haar 2 zonen Jos en Maurice. In het begin was hun aanbod uitsluitend beperkt tot kachels en ijzerwaren, doorheen de jaren is hier echter verandering in gekomen en is het aanbod bij Elektro Bruyninckx sterk gegroeid. Ze zijn een onmisbare schakel geworden in Balen en omstreken voor wie op zoek is naar kwaliteitsvolle elektro producten.Verder hebben ze nog de leveringsdienst en service uit de goede oude tijd en een eigen hersteldienst!


Route berekenen naar Elektro Bruyninckx Balen

Contact informatie

Elektro Bruyninckx Balen
Kerkstraat 89
Balen 2490
België
Telefoon: +32 14 81 17 01
jan@elektrobruyninckx.be
https://www.selexion-bruyninckx.be/

openingsuren Elektro Bruyninckx Balen

maandag: 9u-12u, 13u–18u
dinsdag: 9u-12u, 13u–18u
woensdag: 9u-12u, 13u–18u
donderdag: 9u-12u, 13u–18u
vrijdag: 9u-12u, 13u–18u
zaterdag: 9u-12u, 13u–18u
zondag: gesloten