Verbeterde 7 mm Graphene- drivers, een unieke High Performance Audio Mode en ondersteuning voor aptX- en AAC-codecs. Dat zijn de basis elementen die nodig waren om de nieuwe Melomania Touch in-ears van Cambridge Audio tot ‘leven’ te brengen. Kom dichter bij de details van elk nummer in uw muziekcollectie, aldus Cambridge Audio.

“Enjoy great British Sound on the move with our Melomania Touch in-ears.”

De recente Melomania Touch in-ears komen niet compleet uit de lucht gevallen want het is de trotse opvolger van het succesvolle Melomania 1 model. Met een nieuw ontwerp, aanraakbediening, app-ondersteuning en een extra lange batterijduur willen ze de geluidsweergave zo goed mogelijk afstemmen op basis van jouw persoonlijke voorkeuren.

Dit model heeft een certificatie voor IPX4 wat wil zeggen dat deze in-ears ook goed bestand zijn tegen water of zweet. Wordt jij dus op je dagelijkse looproute verrast door een flinke regenbui? Cambridge Audio got you covered!

Ook over de speelduur moet je je geen zorgen maken want in vergelijking met de Melomania 1 gaan deze oordopjes 5 uur langer mee. Dit staat synoniem voor 50 uur lang genieten van je favoriete muziek. Bij levering ontvang je meteen ook een compacte oplaadcase die afgewerkt is in eersteklas microvezelleer.

Het is nog even wachten op de officiële lancering want het model zou pas vanaf begin volgend jaar leverbaar worden. Het zal iets duurder zijn dan zijn voorganger, de Melomania 1, maar je krijgt ook wel heel wat meer in de plaats.

Je kan als eindgebruiker kiezen uit een witte of zwarte afwerking. Meer weten? Surf dan zeker eens naar de website van Cambridge Audio.

Verkooppunten van het merk cambridge-audio