Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Heyman Reference Temse. Heyman Reference is een gepassioneerd familiebedrijf dat 30 jaar ervaring heeft in de audiovisuele sector. Een vader met een visie, een zoon met een passie en een bedrijf met gevoel. Heyman Reference is gespecialiseerd in audiovisuele entertainment, netwerk, lichtsturing, domotica en bewaking. Binnen de grote ‘pijlers’ horen, zien en beleven gaan ze voor jou aan de slag om je nog intenser te laten genieten van je muziek- of film beleving.

Kwaliteit voor een perfecte prijs: dat is de kern bij Heyman Reference. De zaak uit Temse bewijst dit al vijfendertig jaar lang. Paul Heyman begon de zaak vanuit interesse. Hij besloot van een hobby zijn beroep te maken.

De zaak houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop van audiovisuele producten. Maatwerk is een van de specialiteiten en daarom zal deze gekende hifi-zaak er alles aan doen om jouw product niet alleen veilig thuis te brengen, maar ook te installeren. Bang & Olufsen, KEF, Panasonic, Cambridge Audio en Samsung zijn slechts enkele merken binnen het assortiment van Heyman. Je vindt er high end materiaal dat je nooit zal vinden in de vele groothandels van België, gecombineerd met een persoonlijke touch.

 • Horen: het genot van de prachtige muziek die je kan beluisteren in de twee uitgeruste ruimtes. Zowel puur stereo als surround komen hier aan de orde. Wil je een juiste keuze weten te maken in de luisterruimte? Breng gerust je eigen muziek mee, Heyman Reference brengt ze graag ten gehore.

 • Zien: TV is ondertussen niet meer langer weg te denken in het leven. Stilaan wordt de TV zelfs een deel van het interieur. In het assortiment is er een zeer ruime keuze tussen LCD en plasma tv’s. In de lounge kan je zelfs gaan genieten van echte cinema (projectoren).

 • Beleven: Ontdek wat een volledige integratie voor jouw woning kan betekenen, creëer muziek in de verschillende woonruimtes. Ga je bouwen of verbouwen? Breng dan gerust eens een bezoekje aan Heyman Reference in Temse. Omdat de keuze van een product meestal geen eenvoudige zaak is, helpt het gepassioneerde team u maar al te graag verder. De winkel biedt daarom een luisterend oor. “We gaan eerst overleggen, geven enkele tips en tricks en gaan dan kijken of luisteren,” zegt zaakvoerder Paul Heyman. “De klant is voor ons geen nummer zoals in de grote zaken.” Uitleg en luistersessies staan daarom centraal in de zaak. De klant moet tevreden zijn met zijn keuze. Als een product niet naar gelieven werkt, kan je gemakkelijk de herstelservice bezoeken, of een afspraak maken zodat een van de ingenieurs op pad kunnen om jouw producten te herstellen.

  Verder brengt Heyman Reference u niet alleen een tastbare winkel, maar kan je ook producten bestellen via de webshop op hun website. De producten worden daarna geleverd aan huis. Heyman Reference is dus een kleine zaak met een veelzijdig karakter.

  Onze specialiteiten

 • Audio: luidspreker, versterker, platenspeler, receiver, streaming, …
 • Beeld: televisie, home cinema, blu-ray-speler, dvd-speler, ...
 • Accessoires: hoofdtelefoon, kabels, ...
 • Waarom kiezen voor

  Creative solutions, creative ideas, creative design:
  Met hun toewijding om de hoogste graad van service te bieden loopt het van de eerste kennismaking omtrent jouw audiovisuele installatie, het ontwerp, de integratie, de indienstname en uitleg, tot zelfs de na verkoop support toe.

  Jarenlange ervaring & ondersteuning:
  Het ervaren en gepassioneerde team is beschikbaar zowel op locatie, via telefoon of online om u te assisteren met mogelijke vragen die je zou hebben doorheen de levensspanne van jouw systeem.


  Route berekenen naar Heyman Reference Temse

  Contact informatie

  Heyman Reference Temse
  Krijgsbaan 209
  Temse 9140 België
  Telefoon: +32 3 7711186
  info@heymanreference.be
  http://www.heymanreference.be/

  openingsuren Heyman Reference Temse

  Maandag: op afspraak
  Dinsdag: 9u00-12u00 | 13u00-18u00
  Woensdag: 9u00-12u00 | 13u00-18u00
  Donderdag: 9u00-12u00 | 13u00-18u00
  Vrijdag: 9u00-12u00 | 13u00-18u00
  Zaterdag: 10u00-18u00
  Zondag: gesloten