Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij iEar’ in Tilburg. iEar’ is sinds 2003 specialist in beeld- en geluid. Gevestigd in Tilburg werken ze voor klanten uit heel Nederland en België. iEar’ is gespecialiseerd in High-end Audio, Home Cinema, Streaming Audio en Domotica.

Voor elke wens op één of meerdere van deze gebieden heeft het ervaren team binnen elk budget een passende oplossing klaar staan voor jou waarbij kwaliteit en gebruiksgemak centraal staan. Op die manier kan jij nog jarenlang plezier beleven aan jouw systeem.

De iEar’ specialisten staan je graag te woord en demonstreren de mogelijkheden in één van de luisterruimtes of experience area’s. De iEar’ vestiging Tilburg is gelegen aan de rand van het centrum en beschikt over zeven luisterruimtes. In 5 minuten te bereiken vanaf de snelweg A58. Parkeren kan voor de deur of in omliggende straten (betaald parkeren).

Onze specialiteiten

Audio en hifi, speakers, home cinema, koptelefoons, televisies, domotica, kabels, ...

Waarom kiezen voor

 • Ruime keuze, specialisme & deskundigheid:
  iEar’ Ultimate sound and vision is topspecialist in het betere beeld- en geluid. High-end audio, home cinema, streaming audio of domotica? In het uitgebreide merkenportfolio vind je samen met het gepassioneerde team van iEar’ongetwijfeld het perfect product, systeem, … dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.

 • Beleef het in de winkel:
  Radio’s, hoofdtelefoons, in-ears, … ze hebben allemaal 1 ding gemeenschappelijk en dat is: het zijn allemaal leuke belevingsproducten die je graag op voorhand al eens wilt beluisteren, bekijken, … En ook daar heeft iEar’ aan gedacht! Voor het demonstreren van audio en hifi apparatuur zoals luidsprekers, versterkers, audio streamers, cd spelers, DAC’s en platenspelers kan je er terecht in een viertal speciaal daarvoor ingerichte hifi luisterruimtes. Voor filmliefhebbers en iedereen die graag televisie kijkt, demonstreert iEar’ graag Home Cinema en beeldproducten in een tweetal bioscoopruimtes en een TV Experience area. Je vind er zelfs de mooiste televisies en thuisbioscoop systemen. Klaar voor jouw (toekomstige) thuisbioscoop?

 • Uitstekende installatieservice:
  Bij de aankoop van een audio installatie, bioscoop, domoticasysteem of een combinatie daarvan bieden ze je bij iEar’ graag het full installatie service concept aan. Je bent dan volledig ontzorgd van A tot Z: het volledige systeem wordt ontworpen, geïnstalleerd en onderhouden tijdens de gebruiksduur. Het enige wat jij hoeft te doen? Dat is er van genieten!

 • Route berekenen naar iEar: Ultimate Sound and Vision Tilburg

  Contact informatie

  iEar: Ultimate Sound and Vision Tilburg
  Sint Ceciliastraat 28
  Tilburg 5038 HA
  Nederland
  Telefoon: +31 13 544 3510
  iear@iear.nl

  openingsuren iEar: Ultimate Sound and Vision Tilburg

  maandag 10.00 - 18.00 uur (telefonisch bereikbaar)
  dinsdag 10.00 - 18.00 uur
  woensdag 10.00 - 18.00 uur
  donderdag 10.00 - 21.00 uur
  vrijdag 10.00 - 18.00 uur
  zaterdag 10.00 - 17.00 uur
  Op zon- en feestdagen is iEar' gesloten.

  iEar/Ultimate Sound and Vision Tilburg Openingstijden