Wat doe je als je een prijswinnende reeks luidsprekers wilt verbeteren die nog steeds de onbetwiste koplopers zijn in hun klasse? Dat vraagstuk tackelt het wereldberoemde audiomerk Bowers & Wilkins met de lancering van hun nieuwe 600 Series S3. De verbeteringen in de achtste generatie van deze uiterst geroemde HiFi-serie zijn ronduit baanbrekend.

De 600 Series S3 is een eerbetoon aan muziekliefhebbers die streven naar “True Sound”. Als de opvolger van de iconische 800 Series Diamond, creëert deze line-up van speakers een luisterervaring – net zoals de artiest het bedoeld had. Ongeacht of ze nu genieten van vinyl of streaming in een hoge resolutie. De serie omvat de vloerstaande 603 S3, elegante standmount- boekenkastluidsprekers 606 S3 en 607 S3, hoogwaardige HTM6 S3 middenluidspreker voor thuisbioscopen en twee actieve subwoofers namelijk de ASW608 en ASW610

Een opvallende innovatie in de 600 Series S3 is de volledig nieuwe Titanium Dome-tweeter. De sleutelwoorden van deze tweeter zijn enerzijds verfijning en anderzijds een resolutie die verbeterd is. Hoe dat gerealiseerd wordt? Met een verlengd buisbelastingssysteem en een unieke membraanbevestigingsplaat. Het nieuwe, meer open tweeterrooster verspreidt het geluid breder en ruimtelijker. De serie maakt gebruik van gepatenteerde Continuum Cones, geïnspireerd door de bekroonde 700 Series S3. Deze heeft upgrades gekregen voor de drivers (met betrekking tot de lage en middentonen).

De kasten van de nieuwe modellen zijn sterk verbeterd voor betere integratie en prestaties, met metaalschroefbevestigingen voor stabiliteit. Bowers & Wilkins heeft deze technologische vooruitgang ontwikkeld om luisteraars een vloeiend en verfijnd geluid te bieden zonder concessies aan kwaliteit. Dave Sheen, Brand President van Bowers & Wilkins, benadrukt:

“Na bijna 30 jaar voortdurend ontwikkelen en verbeteren zijn we ervan overtuigd dat ook de nieuwste 600 Serie S3 weer een nieuwe norm stelt voor zijn klasse.”

Vanaf 23 augustus zijn de nieuwe 600 Series S3 luidsprekers verkrijgbaar via bowerswilkins.com en geselecteerde dealers. Voor meer informatie over deze serie, bezoek gerust eens deze pagina.

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins