Winkelpaspoort

Over de winkel

Welkom bij instereo in Retie waarbij maatwerk hand in hand gaat met ervaring én service. Het streefdoel van deze gespecialiseerde AV-winkel is zeer duidelijk: kwaliteit op maat van de klant. Met meer dan dan 20 jaar ervaring weet Mike heel goed waarover hij praat.

Persoonlijke service is hun troef, iets wat heel wat klanten kunnen beamen. Surf gerust eens naar hun website en laat je overtuigen door de mooie realisaties. Klaar voor een audiovisueel totaalconcept in jouw ruimte?

Onze specialiteiten

Audiovisuele totaalconcepten, multiroom, video (televisies, projectie, ...), audio, custom install en netwerken.

Waarom kiezen voor

 • Unieke aanpak:
  Bij instereo sta jij als klant centraal. Mike gaat telkens voor een persoonlijke benadering én service. Op voorhand wordt elke ruimte nauwkeurig in kaart gebracht. Door deze werkwijze is het mogelijk om het audio- en videosysteem naadloos op elkaar te laten aansluiten. Zelfs met de reeds aanwezige apparatuur. Bij instereo staan jouw persoonlijke situatie én wensen centraal.

 • Totaalaanpak - van plan tot plaatsing:
  instereo ondersteunt zowel particulieren, elektriciens, architecten als andere professionals bij de integratie van beeld- en geluidsoplossingen in woningen. Waar jij op mag rekenen? Niet alleen op het advies en de planstudie maar ook op de plaatsing en configuratie.

 • Passie:
  De passie van zaakvoerder Mike ligt aan de basis van instereo. Hij was meer dan 20 jaar werkzaam bij Hifi-Center Walter Melis. Daar heeft hij de nodige kennis en expertise opgebouwd. Op vlak van audiovisuele projecten is Mike ondertussen een echte expert. Heb je een vraag of weet je niet goed waar te beginnen? Aarzel niet en neem gerust contact op met instereo.

 • Route berekenen naar instereo

  Contact informatie

  instereo
  Provinciebaan 41
  Retie 2470
  België
  Telefoon: +32 475424911
  info@instereo.be
  https://instereo.be/

  openingsuren instereo

  Maandag: gesloten
  Dinsdag: 09:00–17:00
  Woensdag: gesloten
  Donderdag: 09:00–17:00
  Vrijdag: 09:00–17:00
  Zaterdag: 10:00–16:00
  Zondag: gesloten
  instereo