Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Jack Waayen. De winkel is gevestigd in Stein in het zuiden van Limburg. Door hun jarenlange ervaring op het gebied van Beeld & Geluid zijn ze uitgegroeid tot specialist op vlak van beeld, geluid, … en hebben ondertussen al talloze klanten tevreden gemaakt met hoogwaardig audio of beeld systemen.

Bij Jack Waayen hebben ze altijd de nieuwste technieken en modellen in huis. Spring gerust eens binnen om te kijken wat de Jack Waayen-specialisten voor jou kunnen betekenen. De koffie staat alvast klaar!

Onze specialiteiten

Tv en audiomeubels, bluetooth speakers, kabels en signaalversterkers, koptelefoons, luidsprekers, televisies, stereo versterkers, streaming audio, surround versterkers, ...

Waarom kiezen voor

 • Uitgebreid merkenaanbod:
  Iedereen heeft ongetwijfeld persoonlijke voorkeuren als het gaat om de beleving en perceptie van audio en/of video, ook wat betreft de merken. Daarom bieden ze je bij Jack Waayen Beeld & Geluid graag een breed assortiment aan van hoogwaardige producten. De kans is dus vrij groot dat jouw favoriete merk is opgenomen in het assortiment van deze winkel. KEF, Bowers & Wilkins, NAD, Panasonic, LG, Loewe, … Jack Waayen heeft het allemaal!

 • Uitstekende service na verkoop:
  Werkt jouw product niet meer naar behoren? Of heb je een vraag over de werking van jouw product? Of wil je graag weten wat een reparatie kost? Het team van Jack Waayen staat helemaal voor je klaar!

 • Verschillende luisterruimtes:
  Maak gebruik van hun akoestische luisterruimte om zo jouw favoriete opstelling te beluisteren en/of te bekijken. Weet je zelf niet welke opstelling het best in jouw ruimte past? Laat het dan gerust in de handen van het ervaren Jack Waayen team, ze stellen graag met een glimlach een systeem samen dat volledig aangepast is aan jouw behoeften, wensen en budget!

 • Route berekenen naar Jack Waayen Stein

  Contact informatie

  Jack Waayen Stein
  Kruisstraat 57
  Stein 6171 GD
  Nederland
  Telefoon: +31 46 4268010
  info@jackwaayen.com/
  http://www.jackwaayen.com/

  openingsuren Jack Waayen Stein

  Maandag: gesloten
  Dinsdag: 10u00-18u00
  Woensdag: 10u00-18u00
  Donderdag: 10u00-20u00
  Vrijdag: 10u00-18u00
  Zaterdag: 10u00-17u00
  Zondag: gesloten
  jack-waayen-stein