JBL heeft hun nieuwste generatie draadloze oordopjes voorgesteld: de Live FLEX. Deze zijn ontworpen met een open stick design. Het product is uitgerust met JBL’s True Adaptive Noise Cancelling en JBL Signature Sound. Met andere woorden: je kan genieten van uitstekende noise cancelling, alsook een meeslepende audio. De 12 mm neodymium drivers zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit. Met behulp van 6 microfoons kunnen telefoongesprekken geruisloos plaatsvinden. Je kunt de JBL Live FLEX ook gebruiken in combinatie met je favoriete spraakassistent.

Met het open stick design blijf je horen wat er om je heen gebeurt, terwijl je toch geniet van een uitstekende noise cancelling. Dit is mogelijk dankzij JBL’s True Adaptive Noise Cancelling-technologie. Deze past zich automatisch aan, overeenkomstig met de omgeving én bewegingen van de gebruiker. Hierdoor hoef je niet langer te kiezen tussen comfort of noise cancelling. Je kan beide combineren met JBL’s Live FLEX.

De oordopjes zijn voorzien van JBL’s Signature Sound, wat betekent dat je kan genieten van een meeslepend geluid met duidelijke hoge tonen, een uitstekend middengebied en een diepe bas. De 12 mm neodymium drivers zorgen voor een heldere en krachtige geluidskwaliteit, ongeacht het apparaat waarmee je de oordopjes gebruikt.

Voor een optimale gebruikservaring zijn de oordopjes uitgerust met 6 microfoons. Zoals eerder gezegd kan je gebruik maken van je favoriete spraakassistent zoals Siri of Google Assistant. Je hoeft simpelweg op de oordop te tikken.

Met de JBL Headphones App wordt een trotse eigenaar in de mogelijkheid gesteld om de audio-ervaring nog verder te optimaliseren. Een greep uit de features: er kan een gehoorgangtest gedaan woorden, de noise cancelling kan ingesteld worden, … Zo is de geluidsweergave precies zoals de luisteraar dat wil. Benieuwd naar alle eigenschappen?

 • Open stick design voor perfect draagcomfort;
 • True Adaptive Noise Cancelling met 17 verschillende ANC-filters en omgevingsgeluid;
 • High-fidelity 12 mm neodymium dynamische drivers aangedreven door JBL Signature Sound;
 • Gepersonaliseerde geluidservaring met Personi-Fi 2.0;
 • Meeslepende JBL Spatial Sound vanaf elke bron of elk apparaat;
 • Tot 40 uur luisterduur zonder ANC (tot 8 uur in de oordopjes en nog eens 32 uur in de case) of tot 30 uur luisterduur met ANC (tot 6 uur in de oordopjes en nog eens 24 uur in de case);
 • Qi-compatibel draadloos opladen;
 • 6 microfoons voor geruisloze gesprekken dankzij dubbele beamforming microfoons op elke oordop;
 • IP54 waterdichte en zweetbestendige oordopjes, en IPX2 in de oplaadcase;
 • Bluetooth 5.3 LE audio compatibel (beschikbaar via software updates in de JBL Headphones App in een later stadium);
 • Multi-point verbinding voor het aansluiten van meerdere apparaten tegelijkertijd.

Een aangepast hoorprofiel instellen? Het kan met behulp van HARMAN’s geavanceerde Personi-Fi 2.0. Dit staat garant voor de ultiem gepersonaliseerde geluidsprestatie. Al met al maakt de JBL Live FLEX een unieke combinatie tussen comfort, functionaliteit en uitstekende audio-prestaties. Zo biedt dit product een mooie uitkomst voor muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een nieuwe generatie draadloze oordopjes.

“Bij JBL willen we consumenten een breed aanbod bieden op het gebied van draadloze oordopjes, met de nieuwste technologie in alle modellen verwerkt.”

Dat zegt Pascal van Laer, Vice President Headphones & Wearables bij Harman. De adviesprijs bedraagt 179,99 euro. Ze worden geleverd in JBL’s nieuwste milieuvriendelijke verpakking. Naar verwachting worden de eerste exemplaren verkrijgbaar in februari 2023. Er is de keuze tussen 4 kleurstellingen waaronder zwart, blauw, zilver en roze.

Verkooppunten van het merk jbl