Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Jan Ooms - Beeld & Klank in Dendermonde: sterk in het betere merk. Jan Ooms is al 45 jaar een vaste naam in Vlaanderen. Het bedrijf wordt gerund door twee gepassioneerde muziekliefhebbers, audiofielen, ... die zich vooral specialiseren in de High-end, Hi-Fi en de betere betaalbare Hi-Fi producten. Omdat het een speciaalzaak is, zijn duurdere merken als Acoustic Arts, Gato Audio en Parasound enz. bij Jan Ooms te vinden.

Ze willen graag de betere Hi-Fi naar buiten brengen die je in grote ketens niet kan vinden, aldus zaakvoerder Luc De Vilder. Toch kan je er ook terecht voor tweedehands modellen of kiezen uit een gamma dat goedkoper is. Zo is er voor ieder wat wils. Eén ding is alvast 100 procent zeker: kwaliteit wordt gegarandeerd.

Waarom het een goed idee is om Hi-Fi-apparatuur te kopen bij Jan Ooms? Wij zijn daar gewoon goed in laat Luc alvast enthousiast weten. Voor hem gaat het niet alleen om broodwinst, maar effectief om de klant bij zijn thuis intens te laten genieten van de producten die hij heeft gekocht.

Het gepassioneerde team verwelkomt je maar al te graag in de winkel om jou verder te helpen. Klaar voor een bezoekje?

Onze specialiteiten

Tv, hi-fi, video, multi-room, audio & video streaming, satelliet, high end, hi-fi, gps, luidsprekers

Waarom kiezen voor

 • Breed aanbod van merken:
  KEF, Focal, Loewe, Marantz, NAD, … Jan Ooms in Dendermonde heeft het allemaal. Stuk voor stuk allemaal kwalitatieve topmerken die zich bevinden in hun uitgebreide assortiment. Welke je het best kiest en waarom? Spring gerust eens binnen in de winkel, de specialisten helpen je graag verder.
  Naast een greep uit dit uitgebreide merkaanbod zijn ze ook nog verdeler van de volgende exclusieve merken: Thorens, Music Hall, Pro-Ject, Rega, Dali, Accustic Arts, NAD, …

 • Uitstekende service, voor en na uw aankoop:
  Bij Jan Ooms is de klant altijd een persoon, geen nummer. Je kan er dus gerust vanop aan dat er naar jou geluisterd wordt. Heb je je keuze gemaakt? Dan wordt het product zelfs aan huis geleverd en opgesteld. Naast het verkopen van de betere apparatuur is service het belangrijkste. Daarom komen mensen naar ons, ze willen goede producten, een goede service en na-service. Aldus Luc De Vilder. Later wordt je nog terug gecontacteerd om te horen of je tevreden bent over je aankoop of niet. Mocht je vragen hebben of mochten er problemen zijn? Dan zorgt Jan Ooms ongetwijfeld voor een passende oplossing.

 • Route berekenen naar Jan Ooms Dendermonde

  Contact informatie

  Jan Ooms Dendermonde
  Sint-Gillislaan 14
  Dendermonde 9200 België
  Telefoon: +32 52 213063
  info@janooms.be
  http://www.janooms.be/

  openingsuren Jan Ooms Dendermonde

  Maandag: 14u00-19u00
  Dinsdag: 10u00-12u00 | 14u00-19u00
  Woensdag: 10u00-12u00 | 14u00-19u00
  Donderdag: 10u00-12u00 | 14u00-19u00
  Vrijdag: 10u00-12u00 | 14u00-19u00
  Zaterdag: 10u00-12u00 | 14u00-18u00
  Zondag: gesloten
  Jan Ooms Beeld & Klank Dendermonde