Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Noir et Blanc in Brussel. Ze zijn gespecialiseerd in high-fidelity (hifi), home cinema en audio/video integratie in een multiroom omgeving. Noir et Blanc garandeert een onafhankelijke selectie van al haar producten volgens de exclusieve criteria van muzikale kwaliteit én betrouwbaarheid. Er is een zeer ruime keuze aan sfeervolle belevingsproducten beschikbaar in verschillende prijsklassen die zorgvuldig zijn geselecteerd. Noir et Blanc bestaat al sinds 1933. Zo kan jij profiteren van de doorgedreven kennis, expertise én knowhow die Noir et Blanc doorheen de jaren heeft opgebouwd.

Noir et Blanc is echte tempel die gewijd is aan de cultus van high fidelity en wordt gerund door Gregory De Prins. In hun leuke en zeer mooi ingerichte winkel kan jij kennismaken met al de fraaie toestellen. Gaande van vinyl tot platenspelers. Van digitale muziekspelers tot hoofdtelefoons. Van versterkers tot luidsprekers. Klaar voor een bezoekje te brengen aan hun winkel óf webshop?

Onze specialiteiten

Vinyl, versterkers, luidsprekers, bronnen, CD-spelers, radio's, home cinema (projectoren, blu-ray spelers, ...), accessoires (kabels, meubels, ...), ...

Waarom kiezen voor

Tijd voor klanten:
Bij Noir et Blanc weten ze dat het samenstellen van een hifi-installatie een complex gegeven is. Daarom nemen ze altijd de tijd om te informeren naar jouw muzieksmaak, verwachtingen op het gebied van geluidsesthetiek, eventuele beperkingen op vlak van integratie in je (luister)ruimte en andere details die erg belangrijk zijn om mee in rekening te nemen.

Noir et Blanc: sinds 1933
Noir et Blanc bestaat al sinds 1933 en kan daardoor rekenen op heel wat kennis, expertise én knowhow die ingezet kan worden zodanig dat jij intens kan genieten van je favoriete muziek en/of films. Bovendien reikt hun kennis over high-end toestellen tot ver buiten de grenzen van Brussel en België. Daarom hebben ze ook veel buitenlandse klanten die hen al jarenlang vertrouwen.


Route berekenen naar Noir et Blanc Brussel

Contact informatie

Noir et Blanc Brussel
Charleroise Steenweg 154
Sint-Gillis 1060
België
Telefoon: + 32 2 538 44 51
info@noir-et-blanc.com
https://www.noir-et-blanc.com/

openingsuren Noir et Blanc Brussel

Dinsdag-zaterdag: 10:00-12:30 en 14:00-18:30
Zondag en maandag: gesloten