Hier komt later dit jaar een introductievideo.

Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Spelier Audiovisuele Realisaties in Kortenberg. Al sinds 1985 is Spelier een vooraanstaande Bang & Olufsen dealer in België. Vanaf het prille begin is de passie voor het Deense topproduct de drijfveer achter deze warme en innovatieve familiezaak.

Door een projectmatige en gepersonaliseerde aanpak bieden ze je de best mogelijke audiovisuele en netwerk ervaring in heel jouw residentie. Steeds ondersteund door een uitmuntende after-sales service. Een visie die ook door Bang & Olufsen wordt geapprecieerd.

Bovendien werd Spelier meerdere malen verkozen tot Dealer of the Year en mocht zich reeds tot de top-50 Bang & Olufsen dealers worldwide rekenen. In hun showroom in Kortenberg staat het volledige topgamma van Bang & Olufsen producten voorgesteld. Steeds staat er een expert voor je klaar voor een demonstratie op maat van het hedendaagse Bang & Olufsen concept.

Onze specialiteiten

Televisie, luidspreker, hoofdtelefoon, oortelefoon, ...

Waarom kiezen voor

Uitgebreide showroom:
Ideaal om alle leuke en sfeervolle belevingsproducten te bekijken én uit te proberen. Wil je graag de televisies ontdekken? Of liever genieten een set stereo luidsprekers, multiroom-luidsprekers, draagbare luidsprekers, hoofdtelefoons of oortelefoons? Bij Spelier in Kortenberg kan het allemaal.

Luister naar het geluid, voel het vakmanschap en bekijk het ontwerp van dichtbij. In de winkel van Spelier kan je alle kernproducten van Bang & Olufsen, kleurvarianten van limited editions en speciale edities van samenwerkingen met andere merken met eigen ogen bekijken.

Professionele installatie:
De juiste opstelling is van groot belang. De deskundige experten beschikken daarom ook over de ervaring om in no-time een installatie te realiseren die in perfecte harmonie is met jouw interieur en wensen op het gebied van geluidskwaliteit. Zo zal bijvoorbeeld de keuze van de juiste plek in jouw woonkamer een aanzienlijke impact hebben op de prestaties van uw nieuwe luidsprekers bijvoorbeeld.

Snelle reparatie:
Ondervind je problemen met jouw product? Neem dan gerust contact met ons op zodat het gepassioneerde team een snelle en gedegen reparatie kan regelen.


Route berekenen naar Spelier Audiovisuele Realisaties

Contact informatie

Spelier Audiovisuele Realisaties
Leuvensesteenweg 579
Kortenberg 3070
België
Telefoon: +32 2 756 58 60
birgit.spelier@spelier.be
http://www.spelier.be/

openingsuren Spelier Audiovisuele Realisaties

Maandag op afspraak
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 17.00
Zondag gesloten

Spelier Kortenberg