Bowers & Wilkins, hét wereldwijd toonaangevende audiomerk, introduceert een nieuwe variant van hun welbekende 705 en 702 Signature luidsprekers. Vanaf heden zijn beide modellen beschikbaar in een prachtige Midnight Blue Metallic lak. Uiteraard beschikken deze over dezelfde toonaangevende combinatie van een uitzonderlijk ‘drive unit design’ met zorgvuldig opgewaardeerde crossover-componenten. Benieuwd naar het fraaie ontwerp?

Naast de bestaande Datuk Gloss afwerking wordt er nu dus een extra ‘blauw jasje’ aan toegevoegd. Natuurlijk zijn de de nieuwe ‘Midnight Blue Metallic luidsprekers’ identiek aan de bestaande, nog steeds verkrijgbare, modellen uit het 700 Serie Signature portfolio.

Lees ook


Bowers & Wilkins ZeppelinBowers & Wilkins introduceert nieuwe generatie Zeppelin

 


 

Zowel de 702 als 705 Signature zijn voorzien van de nieuwste Bowers & Wilkins technologieën. Hieronder mogen we rekenen op een ontkoppelde Continuum conus midrange driver unit in de 702 Signature, aangevuld met Aerofoil-profiel woofers. Beide hoogwaardige modellen zijn voorzien van de gekende Carbon Dome tweeter. Deze is telkens ondergebracht in de iconische Solid Body Tweeter-on-Top assemblage van B&W.

Daarnaast zijn ze voorzien van speciaal behandelde en verbeterde bypass-condensatoren van Mundorf die een grotere warmteafvoer realiseren. In het geval van de 702 vinden we ook een verbeterde LF-condensator terug in het basgedeelte van de wisselfilter. In combinatie met de enorme voordelen die de Tweeter-on-Top configuratie verbeteren deze upgrades de reeds opmerkelijke resolutie, openheid en ruimtelijke weergave. Hierdoor hebben de speakers een nog meer gepolijst, verfijnd en betrokken geluid. Aldus Bowers & Wilkins.

“De nieuwe 702 en 705 Signature zijn geïnspireerd door de Midnight Metallic Blue-lak van de iconische Bowers & Wilkins Nautilus. De luidsprekers zijn afgewerkt met zeven lagen metallic-lak voor een rijke, glanzende afwerking.”

Zowel de 702 Signature als 705 Signature zijn verkrijgbaar medio december. Respectievelijk voor een adviesprijs van €6.000 en €3.400. Benieuwd naar meer? Je leest hier alles over de 702 Signature en 705 Signature.

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins