Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Wynant Broekaert in Kuurne. Waan je in de wondere wereld van audio en video en ga voor de totaalbeleving. De experts staan klaar om jou te begeleiden in een keuze op maat van jouw noden. Ontdek hun ruime aanbod van tv's, audio en hifi. Met veel plezier zoeken ze samen met jou naar de 'sound' die echt bij je past. Nieuwsgierig naar hun Experience Room en Audio Room in Kuurne?

Onze specialiteiten

Luidsprekers, soundbars, draaitafels, AV-receivers, draaitafels, streamers, ...

Waarom kiezen voor

 • You want it? They have it:
  Voor jou als consument is het natuurlijk erg belangrijk jij naar huis gaat met hetgeen waar je je goed bij voelt. Het gepassioneerde team van Wynant Broekaert in Kuurne helpt je hierbij dan ook zeer intensief. Voor elke vraag hebben zij de perfecte oplossing.

 • Levering en plaatsing bij jouw thuis:
  Een vakkundig installatieteam staat voor je klaar. Jouw aankoop wordt namelijk geleverd én geïnstalleerd bij je thuis. Zonder dat jij je zorgen hoeft te maken. Waar jij op mag rekenen? Een uitgebreide uitleg over de werking van jouw nieuwe toestel. Met inbegrip van een professionele plaatsing.

 • Professionele medewerkers:
  Zowel in hun vestiging te Kortrijk als Kuurne staat het team klaar om je te adviseren. Dag in, dag uit. Het deskundige team luistert naar jouw wensen en staat klaar met professionele raad. Bang om een miskoop te doen? Wynant Broekaert Kuurne voorkomt dit door hun unieke aanpak.

 • Route berekenen naar Wynant-Broekaert Kuurne

  Contact informatie

  Wynant-Broekaert Kuurne
  Sint-Michielsweg 7
  Kuurne 8520
  België
  Telefoon: +32 (0)56/35.37.49
  info@wynant-electro.be
  https://www.wehaveit.be/

  openingsuren Wynant-Broekaert Kuurne

  Maandag: gesloten
  Dinsdag: 9u30-12u & 13u30-18u30
  Woensdag: 9u30-12u & 13u30-18u30
  Donderdag: 9u30-12u & 13u30-18u30
  Vrijdag: 9u30-12u & 13u30-18u30
  Zaterdag: 9u30-12u & 14u-18u
  Zondag gesloten