Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Ahlpa High End in Antwerpen. In 1986 opende Alpha een audio-, video- en fotozaak in het centrum van Antwerpen en evolueerde al vrij snel naar een echte audio speciaalzaak met een passie voor goede muziek in alle genres!
  Alpha bestaat uit een groep melomanen die graag tijd maakt om jouw een muzikale ervaring te doen beleven, eentje die je écht blij maakt! Het motto is: no stress! Hun missie is om in elke prijsklasse, maximum muziek uit een set te toveren! Dikwijls kan zelf een kleine modificatie in een bestaande set al veel teweeg brengen. Zoals bijvoorbeeld een setje luidsprekerkabels van een betere herkomst, of een stroomfilter.

   Vrijblijvend en met veel geduld luistert het gepassioneerde Alpha High End team graag naar jouw noden om deze zo goed mogelijk in te vullen in elke redelijke prijsklasse. Maak een afspraak of kom gewoon langs wanneer het je schikt. Alpha High End Antwerpen verwelkomt je graag.

   Onze specialiteiten

   Versterkers, bronnen, luidsprekers, bioscoop, vinyl, kabels, optimalisatie, koptelefoons, meubels en ontkoppelingen, ...

   Waarom kiezen voor

   Degelijk advies:
   Alpha High End Antwerpen helpt u graag met een weloverwogen advies om tot een uitstekend resultaat te komen. Het zit gewoon in hun DNA: een tevreden klant is een trouwe klant. Ze zijn ondertussen reeds meer dan 30 jaar gepassioneerd bezig met hifi. Door deze jarenlange ervaring staan de specialisten voor je klaar met raad en daad om u van een miskoop te behoeden. Eerst goed luisteren, de juiste vragen stellen, idee van de ruimte waar jouw installatie zou komen, muziekvoorkeuren, esthetische vereisten en uiteraard het door u vooropgesteld budget dat beschikbaar is.
   4/8K, Dolby Atmos, Auro 3D en andere innovaties in OLED, … de keuze is enorm. AV is hun passie en ze adviseren u maar al te graag zodat u tot de juiste combinatie raakt. Prima la Musica !

   Vrije keus:
   Bij Alpha High End Antwerpen zijn ze, als grootste van België, enorm trots op hun grote assortiment van kwalitatieve AV-producten. Sinds 1986 heeft Alpha haar portfolio steeds verder uitgebreid en verfijnd. Veel van deze merken zijn heel gekend in de Hifi & High-End wereld. Denk daarbij maar aan Bowers & Wilkins, Accuphase, Kef, Focal, McIntosh, Burmester, Martin Logan, … Maar er zijn ook veel topmerken die wat minder gekend zijn en toch in de top meespelen zoals bijvoorbeeld MolaMola, Vivid, Diptique, Dartzeel, Fezz, Morel, …

   Amadeus tot Zappa:
   Bij de evaluatie van een muziekinstallatie hoort uiteraard muziek en liefst van een genre die jij graag hoort. De goede oude langspeelplaat, de zilveren schijfjes, gestreamd of op harde schijf. Jouw keuze is die van hen! Er is redelijk wat keuze op de vaste media en uiteraard is er veel te vinden via bijvoorbeeld Tidal of Qobuz maar voel jezelf vrij om zelf jouw favoriete cd of lp mee te brengen. Muziekgenot verzekerd!


Route berekenen naar Alpha High End Antwerpen

Contact informatie

Alpha High End Antwerpen
Pelikaanstraat 126
Antwerpen 2018
België
Telefoon: +32 (0) 3 232 55 63
Info@alphahighend.be
https://www.alphahighend.be/nl/

openingsuren Alpha High End Antwerpen

Maandag : 10u00 tot 12u30 - 13u30 tot 18u00
Dinsdag : 10u00 tot 12u30 - 13u30 tot 18u00
Woensdag : op afspraak
Donderdag : 10u00 tot 12u30 - 13u30 tot 18u00
Vrijdag : gesloten
Zaterdag : gesloten
Zondag : 10u00 tot 17u00

Alpha High end