Sony, het welbekende merk van onder andere audio-apparaten en tv’s, heeft twee nieuwe koptelefoons aangekondigd. Maak kennis met de WH-CH720N en WH-CH520. Hiermee wordt een muziekliefhebbers voor de keuze gesteld: een on-ear of over-ear draadloze hoofdtelefoon. Wat je ook kiest, de veelgeprezen audiotechnologie van Sony krijg je er absoluut bij.

Sony WH-CH720N

De WH-CH720N is een hoofdtelefoon van Sony die uitgerust is met Dual Noise Sensor-technologie, alsook de geïntegreerde V1-processor die eerder te vinden was in de bekroonde WH-1000XM5. Dit zorgt voor een indrukwekkende ruisonderdrukking waardoor je je volledig kan onderdompelen in de muziek. Zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden. De hoofdtelefoon heeft een geheel nieuw ontwerp dat nog comfortabeler is om te dragen dan zijn voorganger, de WH-CH710N.

Met de WH-CH720N kan je de hele dag door genieten van je favoriete muziek dankzij een batterijduur van maximaal 35 uur. Als je de ruisonderdrukking uitschakelt, kan je zelfs tot 60 uur lang luisteren voordat je de batterij moet opladen. Daarnaast is de hoofdtelefoon voorzien van Bluetooth 5.0-technologie. Dit zorgt voor een snelle en stabiele verbinding met apparaten.

Sony WH-CH520

De WH-CH520 anderzijds is een hoofdtelefoon van Sony die opvalt door zijn indrukwekkende batterijduur van maximaal 50 uur. Dit betekent dat je dagenlang muziek kan luisteren, zonder de batterij op te laden. De hoofdtelefoon heeft een eenvoudig en lichtgewicht ontwerp dat hem uitermate draagbaar maakt. De oorkussens zijn zacht en comfortabel. Zo kan je dit exemplaar langere tijd dragen, zonder last te krijgen van je oren.

Hoewel de WH-CH520 geen ruisonderdrukkingstechnologie heeft, is het wel voorzien van Bluetooth 5.0-technologie. Dit zorgt voor een snelle en betrouwbare verbinding met je toestellen. De hoofdtelefoon heeft een ingebouwde microfoon waardoor je handsfree kan bellen. Gebruik maken van spraakassistenten, zonder de telefoon uit je zak te halen? Het kan.

De fabrikant heeft dit ‘duo’ ontworpen met het milieu in gedachten. De verpakking van de WH-CH720N en WH-CH520 bevat geen plastic. Deze is ontworpen op basis van designprincipes met een lage toxiciteit, in overeenstemming met het Road to Zero-milieuplan van Sony. Beide koptelefoons gebruiken ook gerecyclede plastic materialen.

Beide hoofdtelefoons zijn verkrijgbaar vanaf maart 2023. Het topmodel, de WH-CH720N, gaat over de toonbank voor 150 euro. Er is de keuze tussen een zwarte, blauwe of witte uitvoering. Zijn ‘kleinere broer’, de WH-CH520, is iets goedkoper met zijn adviesprijs van 70 euro. Er is de keuze tussen een zwarte, blauwe, witte of beige kleurstelling.

Verkooppunten van het merk sony