Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij BelHifi in Brussel. Belhifi, onder leiding van Pierre Costers, bestaat uit een enthousiast team van muziekliefhebbers met reeds jarenlange ervaring in de audiosector. In deze kleine wereld kruisten hun wegen zich en al snel was het duidelijk dat BelHifi de consument iets beter wou aanbieden. Net daar verschilt hun filosofie van alle anderen en zo ontstond al snel: Belhifi by Colab.

Bij Belhifi gaat het niet puur om verkopen maar staat jouw klanttevredenheid centraal. Je kan rekenen op de meest persoonlijke begeleiding bij de zoektocht naar het perfecte beeld of geluid. Muziek en film, voor zowel thuis als onderweg, zijn een absolute passie en of u nu op zoek bent naar versterkers, cd-spelers, platendraaiers of DAC’s, buizen of transistoren, hoofdtelefoons of speakers? Bij Belhifi vind je het allemaal.

Onze specialiteiten

 • Hifi: luidsprekers, versterkers, muziekbronnen, DAC’s, analoog, kabels, racks, accessoires, ...
 • Portable/personal audio: hoofdtelefoons, hoofdtelefoon versterkers, DAC’s, ...
 • Cinema: schermen, televisies, kabels, ...

  Waarom kiezen voor

  Expertise, persoonlijk advies & support:
  Met hun passie, persoonlijke service en de best mogelijke selectie van high-end producten zijn ze ervan overtuigd jou een oplossing op maat te kunnen leveren die volledig aangepast is aan jouw (muzikale) wensen en/noden.

  Bent u niet helemaal zeker van een bepaald product of wilt u toch even vergelijken voor u koopt? Dan bent u steeds welkom in het auditorium van BelHifi in Meise. Kortom, jouw tevredenheid primeert!

  Kwalitatieve merken:
  BelHifi heeft een uitgebreid merken aanbod dat gaan van Accuphase tot en met Zesto Audio en alles daartussen. McIntosh, NAD, Lyngdorf, JBL, Focal, … you name it - BelHifi Brussel got it!

  Uitgebreide showroom (auditorium):
  In een van de drie leuke belevingsruimtes zoals bijvoorbeeld de ‘Grand Auditorium’, de ‘Personal Audio Room’ en de ‘Home Cinema Room’ kan jij je toekomstige AV-producten ontdekken, volledig testen en uiteraard ook op de (muzikale) proef stellen.

 • Route berekenen naar BELHIFI Meise

  Contact informatie

  BELHIFI Meise
  Vilvoordsesteenweg, 110
  Meise 1860
  België
  Telefoon: +32 495 50 47 47
  info@belhifi.com

  openingsuren BELHIFI Meise

  Op afspraak
  Colab Meise openingsuren