Winkelpaspoort

Over de winkel

Al van kindsbeen af was het Patrick’s droom om TV-technieker te worden. In 1988 werd die droom dan ook werkelijkheid in de vorm van een piepkleine winkel van 15 vierkante meter. Twee jaar later verhuisde Verheeken Beeld en Klank naar hun huidige locatie nu in de Sint-Gillisstraat 22, 9170 De Klinge.

In hun hedendaagse winkel kan jij als klant in een gezellige en ontspannen sfeer de leuke belevingsproducten ontdekken. Deze zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen met steeds kwaliteit als belangrijkste uitgangspunt. Ze trekken deze lijn graag door in alles wat ze verkopen én doen. Zo hebben zowel Patrick als Marlène een opleiding tot barista (koffiekenner) gevolgd want louter koffie verkopen kan wellicht iedereen. Echter en alleen met kennis van zake is het mogelijk om een product te leveren dat perfect bij jouw wensen aansluit.

Onze specialiteiten

Beeld, klank, comfort, netwerken, koffie, bedrijfsoplossingen, verhuur, ...

Waarom kiezen voor

 • 30 ervaring binnen handbereik
  Met hun technische achtergrond en onuitputtelijke drang om nieuwe zaken te ontdekken is het dan ook niet verwonderlijk dat ze reeds sinds 2005 met streaming van muziek bezig zijn. Vandaag de dag is dit een goede keuze gebleken want hierdoor heeft Verheeken Beeld en Klank De Klinge een ruime voorsprong in deze materie ten opzichte van de meeste van hun collega’s. Ook volgen ze frequent opleidingen om mee te zijn met de allernieuwste ontwikkelingen op audiovisueel vlak. Laat je dus gerust door hen begeleiden in jouw projecten. Zo kan jij op je twee oren slapen.

 • Ruim assortiment
  Op zoek naar een televisie, hifi, bluetooth luidsprekers, ...? Dan ben je bij Verheeken ongetwijfeld aan het goede adres. Met hun uitgebreide assortiment aan leuke maar bovenal kwalitatieve belevingsproducten gaan ze, samen met jou, op zoek naar de totaaloplossing die aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

 • Ook voor bedrijven
  Nood aan audio installaties? Koffiemachines? Projectie in vergaderzalen? Beeld Klank & Koffie Verheeken te Sint-Gillis-Waas staan reeds vele jaren garant voor het leveren van een (bijna) perfecte service. De gedrevenheid van het gepassioneerde team zorgt er ook voor dat vele bedrijven zich tot hun wenden. Of het nu gaat over een espressomachine voor op het bureau, muziekvoorzieningen voor in de winkel of een heel nieuw wifi netwerk? Verheeken Beeld en Klank zorgt ervoor!

 • Route berekenen naar Verheeken Beeld en Klank De Klinge

  Contact informatie

  Verheeken Beeld en Klank De Klinge
  Sint-Gillisstraat 22
  De Klinge 9170 België
  Telefoon: +32 3 7707348
  info@verheeken.be
  http://www.verheeken.com/

  openingsuren Verheeken Beeld en Klank De Klinge

  Maandag: gesloten
  Dinsdag: 9u30-12u00 | 13u00-18u00
  Woensdag: 9u30-12u00 | 13u00-18u00
  Donderdag: 9u30-12u00 | 13u00-18u00
  Vrijdag: 9u30-12u00 | 13u00-18u00
  Zaterdag: 9u00-18u00
  Zondag: gesloten
  Verheeken De Klinge