Bij Verheeken staat alles op 10 oktober in het teken van TV, streaming én netwerken. Tijdens deze avond neemt het team van Verheeken jullie mee in deze bijzonder interessante wereld. Zowel voor TV als streaming heb je namelijk een stabiel en performant netwerk nodig. Met eenvoudige bewoordingen wordt er uitgelegd wat er nodig is (en wat er wel en niet werkt in de praktijk). Er wordt ook gesproken over de valkuilen waarop je moet letten.

Op een verstaanbare manier wordt uitgelegd wat de verschillen zijn tussen OLED, LED, LCD en QLED. De verschillende technologieën worden verder uitgediept. Je ontdekt tevens alle voor- en nadelen.

Wat de streaming betref: de kwaliteit en mogelijkheden worden bespreken. Waarom zou je met Spotify werken en niet met een ander platform? Waar en waarom gebruik je Bluetooth, en waar beter niet? Dit zijn slechts enkele zaken die aan bod komen.

Kort samengevat: het programma is alvast zeer goed gevuld met onderwerpen die voornamelijk betrekking hebben tot de volgende domeinen: televisie, streaming en netwerken. Wil je dit niet missen? Dan kan je je best inschrijven via dit formulier.

Verkooppunten van het merk loewe