Dit jaar, op 27 oktober 2017 om precies te zijn, viert Klinkt Beter hun tiende verjaardag. Om dat te vieren, organiseert de zaak in Wetteren op 28 en 29 oktober een prachtige decenniumshow.

Op deze show zal je kunnen genieten van vier prachtige high endsets. Ten eerste is er de actieve John Watkinson Legends, gebracht door Kommer Kleijn. Deze omnidirectionele luidsprekers wonnen Best of Show op New Music 2016. In deze luidsprekers krijg je de resolutie van een elektrostaat met de fasereenheid van een puntbron én het laag van een subwoofer.

John Watkinson Legends at New Music Show
John Watkinson Legends at New Music Show
John Watkinson Legends at XFI 17
John Watkinson Legends at XFI 17
LEGENDS
John Watkinson Legends

Klinkt Beter draagt het merk Amphion erg hoog in het vaandel, en dus is het ook niet verwonderlijk dat dit merk op deze show de 432EVO muziekserver zal aanvullen met de One 18 en Two 18. Ook de stevige Krypton 3 vloerstaander is er bij.

Amphion Krypton 3 set klinkt beter decenniumshow
Amphion Krypton 3 set
Amphion PRO
Amphion PRO

De Vitus Audio eindversterkers zullen de Krypton en Two 18 aansturen. Op deze show zal je dus ook de 432EVO Master met eigen voeding en de nieuwe 432EVO Ten kunnen zien, een release ter ere van Klinkt Beter.

Vitus Audio
Vitus Audio
432 EVO MASTER
432 EVO MASTER

De derde set komt van Metrum Acoustics. Deze top DAC’s, zoals de Adagio, zijn dubbel aanwezig. Ook de nieuwe Forte eindtrap ontbreekt niet.

Metrum Adagio en Pavane
Metrum Adagio en Pavane
Metrum SET
Metrum SET

Mytek zorgt dan weer voor DAC’s met studiofeatures en voorversterkingsfunctie. In dit geval zien we Brooklyn als de Manhattan 2.

Mytek Brooklyn
Mytek Brooklyn

Het Evenement

Zaterdag 28 oktober: van 10u tot 13u, van 14u ot 17u en van 18u tot 21u
Zondag 29 oktober: van 10u tot 13u en van 14u tot 18u

Als je er bij wil zijn, moet je inschrijven via info@klinktbeter.be.

Klinkt Beter
Blauwe Paal 45
9230 Wetteren