Video: Blijven genieten van je favoriete muziek in tijden van Corona? Dat kon tijdens de Britain Show van Alpha High End

0

Een tijdje geleden kregen de winkels van Alpha heel leuk nieuws: ze mochten hun deuren weer openen voor het grote publiek. Meer daarover lees je hier. Ze zijn er steevast van overtuigd dat je ook in tijden van Corona moet kunnen blijven genieten van je favoriete muziek. En met hun Britain Show maken ze dat helemaal waar!

In een veilige omgeving, met respect voor de nodige maatregelen, kon je afgelopen weken terecht bij Alpha in Brussel en Brasschaat voor opnieuw High end producten te ontdekken. Tijdens deze unieke show kon je namelijk luisteren naar een een topset met Chord Electronics en PMC speakers in de hoofdrol.

Wij waren zo nieuwsgierig dat we besloten om eens een kijkje te gaan nemen tijdens de show in Brussel. Met de nodige voorzorgsmaatregelen werden we hartelijk ontvangen in een winkel waar een aangename en familiale sfeer heerste.

Na het ontsmetten van de handen was het tijd om eens te horen wat deze prachtige high end set allemaal in huis had, wat een beleving! En wat een plezier om naar te kijken, het is een ware eye catcher met als kers op de taart de monoblok eindversterkers van Chord Electronics.

Wij zijn alvast helemaal overtuigd, de combinatie van Chord Electronics en luidsprekers van PMC zijn een ware ‘match made in heaven’ en dat kunnen wij én de bezoekers alleen maar beamen. Ben jij benieuwd naar ons sfeerverslag?

Verkooppunten van het merk chord-electronics