Linn, een merk dat streeft naar muzikale perfectie. Ze presenteren met trots een nieuwe video. In het filmpje wordt hun unieke verhaal en rijke geschiedenis gedeeld op een aantrekkelijke manier. Uiteraard kan oprichter Ivor Tiefenbrun niet ontbreken. Op een leuke manier wordt het verhaal verteld. Niet alleen door hem, maar ook door zijn eigen zoon (Gilad Tiefenbrun, de huidige CEO van Linn). Ook andere gepassioneerde medewerkers komen aan het woord.

“Music makes life better.”

Deze simpele en krachtige woorden vatten de kern van Linn perfect samen. De Sondex LP12 is het eerste product dat ze op de kaart hebben gezet. Deze draaitafel is vakkundig ontworpen en past bij elk hifi-systeem. Wil jij meer weten over Linn en de rijke geschiedenis? Twijfel niet en bekijk onderstaande video

Achter Linn staat een toegewijd team van gepassioneerde individuen, elk gedreven door hun liefde voor muziek. Velen zijn al meerdere jaren actief in het bedrijf. Deze jarenlange samenwerking zorgt voor een hechte band. Het succes van Linn komt dan ook voort uit een nauwe samenwerking (onderling).

Hun fabriek is gelegen in Glasgow. Deze zorgvuldig uitgekozen locatie is erg afgelegen. Op deze manier kunnen ze ongestoord muziek spelen en wordt het niet beïnvloed door externe storingen. De fabriek is het hart van Linn. Alles wordt met de hand gemaakt. Producten worden getest voor ze effectief op de markt komen. 

Linn staat synoniem voor audio-excellentie en innovatie, waarbij elk product beschikt over een hoge kwaliteit. Hun producten zijn specifiek ontworpen met het oog op upgrademogelijkheden om een langere levensduur te garanderen. Over het algemeen is hun aanbod repareerbaar en opwaardeerbaar. Als speler op de audio-markt heeft Linn ook enkele uitdagingen overwonnen, waaronder de integratie van nieuwe streamingsformaten.

Wil je meer weten over Linn en hun hoogwaardige assortiment van sfeervolle belevingsproducten? Bezoek dan zeker eens hun website. Vergeet ook niet om de volledige video te bekijken! Dit artikel is slechts een voorproefje van wat je te wachten staat…

Verkooppunten van het merk linn