Ben jij klaar voor een frisse start van 2024 en op zoek naar een nieuwe uitdaging? iEar’, dé specialist in beeld- en geluidssystemen met vestigingen in Tilburg en Amsterdam, heeft vier openstaande vacatures beschikbaar voor hun vestiging in Tilburg. Benieuwd naar de verschillende functies? Je ontdekt ze hieronder.

Administratief medewerker

In de veelzijdige rol van administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor een vlekkeloze administratie. Zowel op vlak van inkoop als service. Van het verwerken en controleren van inkoopfacturen tot het beheren van orders bij leveranciers: jij als individy draagt bij aan een efficiënte bedrijfsvoering.

Installateur

iEar' Tilburg vacatureAls installateur ga je zelfstandig of samen met collega’s aan de slag met de installatie van hoogwaardige audio/video-apparatuur, hifi-sets, televisies, domoticasystemen en bijbehorende bekabeling. Je zorgt niet alleen voor de installatie maar geeft ook gedetailleerde uitleg over de werking van de apparatuur.

Verkoop adviseur

Als verkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor een deel van het verkoopproces. Actief benader je klanten in de winkel, begeleid je hen door het verkoopproces en voorzie je hen van de benodigde productinformatie. Een boeiende rol voor diegenen die houden van direct klantcontact.

Content marketeer

iEar' Tilburg vacatureIn deze creatieve rol als content marketeer houd je het online productassortiment up-to-date en schrijf je pakkende en informatieve teksten voor producten en diensten. Social media is jouw speelveld.

iEar’ biedt niet alleen uitdagende functies, maar ook een prettige werkomgeving waar je deel uitmaakt van een team van muziekliefhebbers en audiofielen. Het bedrijf hanteert uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Solliciteer dan vandaag nog en geef jouw carrière een boost in de wereld van hoogwaardige audio- en videosystemen. Richt een korte en bondige motivatie met je CV per email aan marijke@iear.nl.

Sinds 2003 is iEar’ gespecialiseerd in beeld- en geluidssystemen. Met vestigingen in Tilburg en Amsterdam bedienen ze klanten in heel Nederland en België. Hun expertise ligt in High-end Audio, Home Cinema, Streaming Audio en Domotica. Bij iEar’ vind je voor elke wens een passende oplossing binnen elk budget. De focus ligt op kwaliteit en gebruiksgemak.

Verkooppunten van het merk mcintosh