Hoe je het ook draait of keert, bij elk muziekstuk wordt er een bepaalde emotie of een bepaald gevoel opgewekt bij mensen. Wij zijn daar rotsvast van overtuigd, maar ook bij Audiolab staat dit gegeven als een paal boven water.

AudiolabstoreAudiolab is gestart in het jaar 1980 door Philip Swift en Derk Schotland. De reden daarachter? Ze wilden heel graag het niveau van audioapparatuur opkrikken omdat de toenmalige hifi-producten niet altijd hun verwachtingen konden inlossen.

Tot op de dag van vandaag zijn klanten Philip Swift en Derk Schotland daar uiterst dankbaar voor dat ze toen die stap hebben gezet. Voor hen is het nu dus mogelijk om te genieten van een geweldige geluidskwaliteit voor een betaalbare prijs. Vroeger kon je voor de Audiolab producten alleen terecht in de hifi-winkel, nu kan je de Audiolab producten ook kopen in een overzichtelijke Nederlandstalige online webshop.

Het succes

De webshop is er gekomen door de stijgende populariteit van de Audiolab producten de afgelopen jaren. Je kan er terecht voor een breed aanbod van versterkers, CD spelers, streamers, DAC’s, … De website heeft als doel om de consument te informeren over Audiolab, maar tegelijkertijd worden ze ook goed en duidelijk geïnformeerd over de verschillende producten binnen hun aanbod. Bij elk product vind je trouwens ook een uitgebreide beschrijving inclusief handleiding, video’s en nog veel meer.

Kwaliteitsvolle versterkers

Het audiomerk staat ook enorm bekend om hun kwaliteitsvolle versterkers, dat bleek o.a. uit de verkoopcijfers van hun Audiolab 8000A. Na dat grandioos succes gingen de ontwerpers verder aan de slag om nieuwe producten op de markt te brengen. Zo volgde al snel de opvolger: de Audiolab 8000T. Het was een enorm zuiver klinkende versterker die heel flexibel was door aansluitmogelijkheden en zijn afstandsbediening. Daarna werd de collectie verder uitgebreid met volgende modellen:

  • Audiolab 8000T: Beste FM-tuners ooit gemaakt
  • Audiolab 8000PPA: Phono-voorversterker voor LP’s
  • Audiolab 8000M: Beste mono eindversterkers in die tijd

‘Audiolab staat bekend als een legende in de Hi-Fi industrie. Het van oudsher Britse merk staat  bekend om haar hoge betrouwbaarheid in combinatie met haar excellente geluidskwaliteit.’

Of het nu gaat om de 8300CD – CD speler, de 6000N – Audio Streamer, de 8300MB – Mono Versterker, de M-DAC+ (plus), … Ze hebben allemaal 1 gemeenschappelijk doel en dat is de muziek terug tot leven te laten komen!

Audiolabstore

Wil jij ook graag eens dit gevoel ervaren? Bezoek dan zeker eens de webshop van Audiolabstore, misschien vind je daar wel net het geschikte product waar je al zo lang naar op zoek was. Met de exclusieve kortingscode ‘AV2D‘ krijg je bij bestelling nog eens 15 procent korting.

Of wil je liever een woordje uitleg bij de producten? Dan kan je hen ook altijd eens een bezoekje brengen. Er staat steeds een heel team van experts voor je klaar om alle vragen te beantwoorden. Ga jij eens een kijkje nemen?

Contactgegevens Audiolabstore:

Verkooppunten van het merk audiolab