Er is geen video beschikbaar

Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Bang & Olufsen in Gent. Als lokale Bang & Olufsen-dealer bieden ze je een gastvrije omgeving aan en geven ze je graag advies over hoe het team van Bang & Olufsen Gent jouw audiovisuele beleving kan optimaliseren. Je bent welkom, ongeacht of u een Bang & Olufsen-product komt kopen of de fraaie luidsprekers, televisies en geluidssystemen eerst eens van dichtbij wilt bekijken.

Bij Bang & Olufsen Gent vind je het volledige assortiment televisies, luidsprekers en hoofdtelefoons terug van Bang & Olufsen. Inclusief seizoensgebonden collecties en limited editions.

Onze specialiteiten

Televisie, luidspreker, hoofdtelefoon, oortelefoon, ...

Waarom kiezen voor

Uitgebreide showroom:
Ideaal om alle Bang & Olufsen-producten te bekijken en uit te proberen. Wil je graag de televisies ontdekken? Of liever genieten een set stereo luidsprekers, multiroom-luidsprekers, draagbare luidsprekers, hoofdtelefoons of oortelefoons?

Luister naar het geluid, voel het vakmanschap en bekijk het ontwerp van dichtbij. In de winkel kan je alle kernproducten van Bang & Olufsen, kleurvarianten van limited editions en speciale edities van samenwerkingen met andere merken met eigen ogen bekijken.

Professionele installatie:
De juiste opstelling is van groot belang. De deskundige experten beschikken daarom ook over de ervaring om in no-time een installatie te realiseren die in perfecte harmonie is met jouw interieur en wensen op het gebied van geluidskwaliteit. Zo zal bijvoorbeeld de keuze van de juiste plek in jouw woonkamer een aanzienlijke impact hebben op de prestaties van uw nieuwe luidsprekers bijvoorbeeld.

Snelle reparatie:
Ondervind je problemen met jouw Bang & Olufsen product? Neem dan gerust contact zodat het gepassioneerde team een snelle en gedegen reparatie kan regelen.
bang-olufsen-gent

Contact informatie

Van De Loock Gent
F. Laurentplein 4
Gent 9000
België
Telefoon: +32 9 2657373
info@vandeloock.be

openingsuren Van De Loock Gent

Maandag gesloten / op afspraak
Dinsdag 14u - 18u
Woensdag 14u - 18u
Donderdag 14u - 18u
Vrijdag 14u - 18u
Zaterdag 10u - 18u
Zondag Gesloten