Totem én Rega. Dat waren de twee topmerken die dit jaar centraal stonden bij Joenit op Audio Show iEar’ 2021. In onze voorbeschouwing beschreven we Sam én Bram Verellen van Joenit als de audiopartner bij uitstek voor de ultieme muziekbeleving. Tijdens de show in Tilburg brachten wij hen eens een bezoekje om te zien hoe ze dat gevoel zouden overbrengen. Eerlijk gezegd: hetgeen wat we te zien én te horen kregen ‘was niet voor de poes’ om het met een uitdrukking te zeggen.

In hun statische ‘ruimte’ was je als bezoeker in de mogelijkheid om kennis te maken met de line-up van Rega draaitafels. Erg leuk, maar nog leuker: de tweede ruimte die Joenit ter beschikking had. Wánt daar werd gedraaid met een prachtige set up waarbij de focus vooral lag op het afspelen van vinyl. ‘Hoofdrolspelers’ van dienst waren onder andere de Rega Planar 10 draaitafel met Apheta3 element, Rega Aria MM/MC phonoversterker, Rega Atheos geïntegreerde versterker in combinatie met de Totem Tribe Tower luidsprekers.

Lees ook


Video: AudioQuest x Golden Ear op Audio Show iEar’ 2021

 


 

Een combinatie die op papier niet alleen mooi klinkt, maar ook ‘in het echt’. Kon jij als muziekliefhebber, audiofiel, … tijdens Audio Show iEar’ 2021 (helaas) niet aanwezig zijn? Of wil jij juist de sfeer van zaterdag 13 november in expositieruimte A4 en S9 op de tweede verdieping van het Koning Willem II Stadion (her)beleven? Neem dan zeker eens een kijkje naar ons mooie sfeerverslag.

Verkooppunten van het merk rega