Het Deense bedrijf dat fraaie luidsprekers ontwerpt, Bang & Olufsen, kwam eerder al op de proppen met een OLED televisie van 77 inch. Genaamd de Beovision Harmony. Voor muziekliefhebbers die niet zo veel plaats hebben in huis, heeft het Deense audiobedrijf een oplossing gevonden. Het brengt nu een iets kleinere variant op de markt van de TV met een diagonaal 65 inch.

Handig is ook dat verschillende streamingdiensten ingebouwd zijn waaronder TuneIn en Deezer. Daarnaast heeft de televisie ook draadloze mogelijkheden aan boord waaronder Apple Airplay2, bluetooth en Chromecast. Bovendien zijn ook features aanwezig om zichzelf te categoriseren onder de smart-TV’s. Bijvoorbeeld Netflix, YouTube, …

Net zoals zijn grotere broer (de 77 inch Beovision Harmony OLED TV) rolt het audio systeem ook automatisch terug op wanneer je het niet gebruikt. Wil je terug televisie kijken, dan gaan er twee grote waaiers open. Vergelijkbaar met een vlinder die zijn vleugels opent. Vervolgens wordt het scherm ook omhoog gehesen tot de ideale hoogte.

Bang & Olufsen Beovision Harmony

Net zoals een klassieke TV krijg je ook een handige afstandsbediening meegeleverd. Als je de televisie in huis wil halen, zal je wel een stevig bedrag mogen neertellen. De prijs bedrag zal minstens bestaan uit 5 cijfers, namelijk 13.500 euro. Voor meer informatie kan je terecht op de website van Bang & Olufsen.

Verkooppunten van het merk bang-olufsen