Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij HifiManiacs in Hasselt. Dé sweet spot voor audio en home cinema-liefhebbers. HifiManiacs.be is véél meer dan enkel en alleen een webshop. Service en advies komen bij hen op de eerste plaats.

De luisterruimte van HifiManiacs Hasselt is uitgerust met high end hifi versterkers en luidsprekers waar je op afspraak kan komen proeven van de geluidskwaliteit omtrent de belevingstoestellen die ze verkopen. Maar vermits elke woonkamer een eigen akoestiek heeft, is het nog beter én ook mogelijk om de producten van HifiManiacs in jouw eigen leefruimte te laten horen.

Als audioliefhebbers vinden ze het immers belangrijk dat je de toestellen zelf op jouw eigen tempo kan bekijken en beluisteren in de beste omstandigheden. En dat kan bij HifiManiacs zowel in hun eigen demoruimte als in jouw eigen woonkamer. Klaar voor intens muziekgenot?

Onze specialiteiten

Luidsprekers, versterkers, streamers, AV-receivers, subwoofers, platenspelers, projectoren, platenspelers, hoofdtelefoons, hoofdtelefoonversterkers, ...

Waarom kiezen voor

 • Uitgebreid én kwalitatief merkenportfolio:
  Arcam, ATC, Audeze, Auralic, Bluesound, Boenicke, DALI, Denon, Dynaudio, Fyne Audio, Hegel, HiFi Rose, Hifiman, JVC, KEF, Linn, Lumïn, Lyngdorf Audio, Marantz, Meze, MoFi, Monitor Audio, NAD, Naim, Pro-Ject, REL, Roksan, Roon, Sennheiser, Solidsteel, Sonos en Yamaha. Allemaal, stuk voor stuk, kwalitatieve topmerken die je kan beleven bij HifiManiacs of in jouw eigen woonkamer.

 • Erkenning Arcam - Centre of Cinematic Excellence:
  Bovendien werd de demoruimte van HifiManiacs ook erkend door Arcam als een Centre of Cinematic Excellence. Dus als je graag wil zien of horen wat Arcam te bieden heeft omtrent Home cinema oplossingen, dan is een bezoekje aan HifiManiacs meer dan de moeite waard.

 • Route berekenen naar Hifi Maniacs

  Contact informatie

  Hifi Maniacs
  Kuringersteenweg 337
  Hasselt Limburg 3500
  Telefoon: 0475 96 02 82
  info@hifimaniacs.be
  https://www.hifimaniacs.be/

  openingsuren Hifi Maniacs

  Afspraken zijn op elke dag mogelijk, ook in het weekend.