Het Nederlandse AudioAanZee uit Den Helder viert binnenkort hun vijfjarig bestaan met een prachtige jubileumshow in de nieuwe schouwburg van Den Helder op zaterdag 29 en zondag 30 april.

In samenwerking met Monitor Audio NL, CDVinyl4U en HiFine (deze naam kennen we van o.a. Accuphase) organiseert AudioAanZee hun jubileumshow. Je kan er een intieme luisterruimte bezoeken, met daarnaast een grote lobby en een gezellig grand café.

Van Monitor Audio krijg je natuurlijk de imposante PL500II te zien. Ook de overige modellen van de Platinum-reeks met een selectie Transrotor draaitafels zijn aanwezig. HiFine voorziet de aansturing van al dat moois met producten van Accuphase.

Uiteraard zal AudioAanZee ook hun eigen producten voorstellen. Zo krijgen we de Reference Flow te zien. Dit model werd een maand geleden nog uitgerust met Roon-ondersteuning. Van CDVinyl4U krijgen we aan aanbod aan (audiofiele) cd’s en platen. Als kers op de taart is er een optreden van Paul Hattink gepland.

Het evenement

De nieuwe schouwburg ‘De Kampanje’ zal de jubileumshow van AudioAanZee huisvesten. Plan dus 29 en 30 april alvast in. Op beide dagen is er gratis toegang van 11u tot 17u.

Verkooppunten van het merk monitor-audio