Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Staelens, een hifi winkel in Kortrijk met een doorgedreven specialisatie. Zowel op vlak van beeld als geluid. Met onze 50 jaar aan ervaring, persoonlijke aanpak en een zorgvuldig uitgekiend merkenportfolio kan jej rekenen op een ervaren partner die jou maar al te graag begeleidt van A tot Z.

Ben je op zoek naar een audiofiele set luidsprekers, aangevuld met eventueel een degelijke versterker? Of een kwalitatieve tv met een uitmuntende beeldkwaliteit? Of gewoon een degelijke hoofdtelefoon? Bij Staelens zit je gerust. In een aangename en rustige omgeving laten ze je graag kennismaken met de verschillende belevingsproducten uit hun kwalitatieve assortiment.

Onze specialiteiten

Luidsprekers, versterkers, platenspelers, netwerkspelers, hoofdtelefoons, ...

Waarom kiezen voor

Persoonlijk advies:
Iets dat altijd centraal staat bij Staelens. Wat vind jij belangrijk bij een geluidsweergave? Heb jij misschien bepaalde luistervoorkeuren? Samen met jou gaan ze op zoek naar naar hetgeen jij echt nodig hebt.

Plaatsing:
Bij Staelens zorgen ze voor een nauwkeurige installatie en propere bekabeling. Inclusief een mooie afwerking. Tevens geven ze je een goede uitleg zodanig dat je goed weet hoe met het product om te gaan.

Herstellingen:
Ervaar je een probleem met jouw belevingsproduct dat je bij Staelens hebt gekocht? Zelfs dan kan je bij hen terecht. Ze komen, indien nodig, ter plaatse om de fout te constateren en een juiste diagnose te stellen.


Route berekenen naar Staelens Kortrijk

Contact informatie

Staelens Kortrijk
Magdalenastraat 9
Kortrijk 8500
België
Telefoon: +32(0)56 21 59 32
info@staelenshifi.be
https://staelenshifi.be/

openingsuren Staelens Kortrijk

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10u – 12u, 14u –18u30
Woensdag: 10u – 12u, 14u –18u30
Donderdag: 10u – 12u, 14u – 18u30
Vrijdag: 10u – 12u, 14u – 18u30
Zaterdag: 10u – 12u, 14u – 18u
Zondag: gesloten