Voortbouwend op het succes van hun RZ-100W true wireless in-ears, komt de Panasonic nu aanzetten met een nagelnieuwe telg die luistert naar de ‘naam’: RZ-B210W. Een ‘naam’ die op het eerste gehoor misschien niet zoveel zegt. Tot wel 20 uur kan jij genieten van een weergaloze ‘Panasonic sound’ dankzij de RZ-B210W. Dankzij de IPX4 certificatie is dit model spatwaterbestendig. Als dat niet handig is?

Door weer en wind weet dit exemplaar dus zeker en vast wel zijn ‘mannetje’ te staan. De draadloze in-ears zijn voorzien van een 10 mm driver die volgens de gerenommeerde fabrikant een uitzonderlijke Panasonic geluidskwaliteit biedt. En dat in een compacte ‘behuizing’. De oortjes zijn naar eigen zeggen afgestemd om een uitgebreide bas ten gehore te brengen. Eentje die de verwachtingen zou overtreffen klinkt het.

Lees ook


Devialet Gemini True WirelessDevialet Gemini: Review

 


 

Hoe daar wordt voor gezorgd? Dankzij onder andere de draadloze connectiviteit. Bluetooth 5.0? Check. Perfect voor een stabiele verbinding én kristalheldere muziek. Ook niet te missen: de ondersteuning voor spraakassistentie.

“Following the success of the acclaimed Panasonic RZ-100W true wireless model, the new RZ-B210W features a contemporary design in a choice of colours to suit every taste and situation.”

De Panasonic RZ-B210W staat garant voor muziekplezier tot wel 20 uur. Toch zeker als je de lading van de bijhorende oplaadcase meetelt. Met 1 individuele laadbeurt hebben de in-ears een speeltijd van ongeveer 4 uur.

Verder heeft Panasonic ook de nodige aandacht besteed aan het design. Niet onbelangrijk, zeker als je weet dat de bovengenoemde ‘case’ in staat is om de batterijduur te verlegen met zo’n 16 uur. Ergonomie en comfort staat absoluut centraal.

Meer weten over al het moois dat deze oortjes jou te bieden hebben? Je leest er hier alles over. Of bekijk gerust eens onderstaande video die Panasonic maakte om de lancering van hun RZ-B210W kracht bij te zetten:

Verkooppunten van het merk panasonic