Komend weekend, zaterdag 1 en zondag 2 april, staat er bij Alpha High End in Brasschaat een fantastisch evenement op het programma. Het zal een geweldig weekend te worden met tal van demonstraties, workshops en natuurlijk, niet te vergeten, veel goede muziek.

Eén van de hoogtepunten van dit evenement zijn de Manger luidsprekers, waarvoor Mevr. Daniele Manger aanwezig zal zijn om de werking van de unieke Manger drivers uit te leggen. Daarnaast zijn ook de Perlisten luidsprekers van de partij, waar Marijn Nederlof van distributeur Viertron alles over kan vertellen.

Alpha Muziek met IQ-show

Maar dat is nog niet alles. Ook de Canor Audio-apparaten, met hun hybride en volle tube versterkers, zullen aan bod komen. Twee experts van Canor Audio, Ivan Bosnovic en Igor Ovad, zullen alles vertellen over deze geweldige apparaten.

Als klap op de vuurpijl is er ook nog een workshop met de IsoTek netfilters en kabels, waarbij Christian aanwezig zal zijn. Deze workshop is een absolute aanrader voor iedereen die meer wil weten over de IsoTek netfilters en net kabels. De workshop gaat door telkens om 11, 13 en 15 uur. Inschrijven is niet nodig maar een seintje of mailtje hiervoor is wel prettig.

“Met groot genoegen nodigen wij u uit om deel te nemen aan onze ‘Muziek met IQ-show’. Het zit namelijk zo… om te kunnen genieten van live muziek is het niet meer nodig om een groep muzikanten thuis uit te nodigen, zoals bijvoorbeeld ten tijde van Beethoven & Mozart…”

Wil jij dit niet missen? Dan ben je van harte welkom zaterdag 1 en/of zondag 2 april. Zoals altijd: hapjes, drankjes en een fijne sfeer zijn aanwezig.

Verkooppunten van het merk canor