Monitor Audio Nederland is nu de exclusieve importeur van ISOL-8 netspanningsfilters in Nederland en België. ISOL-8 is een Engels merk dat gespecialiseerd is in producten die zorgen voor een stabiele en schone stroomvoorziening voor audio- en videosystemen. Met meer dan 20 jaar ervaring biedt ISOL-8 een breed scala aan oplossingen, verdeeld over drie productlijnen: High Performance, Audiophile en Custom/Professional.

Waarom netspanningsfilters essentieel zijn

De noodzaak van netspanningsfilters zoals die van ISOL-8 is gebaseerd op het feit dat het elektriciteitsnet vaak vol zit met onregelmatigheden die de geluidskwaliteit van gevoelige audioapparatuur kunnen beïnvloeden. Storingen zoals spanningspieken, bromgeluiden en hoogfrequente interferenties zijn veelvoorkomende problemen die kunnen leiden tot een verminderde audiokwaliteit. ISOL-8 netspanningsfilters zorgen ervoor dat elk onderdeel van een audiosysteem wordt voorzien van een eigen, schone stroombron, wat cruciaal is voor optimale prestaties.

Productlijnen en toepassingen

De High Performance-serie van ISOL-8 biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, met producten zoals de MiniSub-modellen die een compleet audiosysteem kunnen voeden. Deze serie is ideaal voor gebruikers die op zoek zijn naar een betaalbare oplossing zonder in te boeten aan kwaliteit. De Audiophile-serie richt zich op gebruikers die uitsluitend topkwaliteit willen, terwijl de Custom/Professional-serie speciaal is ontwikkeld voor complexe AV-systemen, inclusief automatisering.

Beschikbaarheid en prijzen

De ISOL-8 producten zijn sinds juli beschikbaar, met prijzen variërend van €780 voor de PowerLine Plus tot €6480 voor de SubStation LX. Deze variatie in prijs en functionaliteit maakt het mogelijk voor gebruikers om een oplossing te kiezen die perfect aansluit bij hun specifieke behoeften en budget.

Verkooppunten van het merk isol-8