Winkelpaspoort

Over de winkel

Wees welkom bij Audioexpert in ’s-Hertogenbosch. Wat begon als een internetwinkel in de jaren 2000 is uitgegroeid tot een toonaangevende fysieke winkel in de branche. Met behulp van de ruime winkel en meerdere luisterruimtes wordt jij begeleid naar de juiste keuze. Of je nu op zoek bent naar een complete thuisbioscoop, een stereo-installatie of een goede hoofdtelefoon voor onderweg? Bij Audioexpert ben je aan het juiste adres.

Ongeacht het budget wil Audioexpert ervoor zorgen dat jij intens kan genieten van je favoriete muziek, films, concerten, … Daarom bestaat hun assortiment uit degelijke, mooi merken die ten alle tijde een hoogkwalitatieve weergave neerzetten. Qua budget gaat het van betaalbaar tot exclusief.

Onze specialiteiten

Domotica, Home Cinema, multiroom, tv meubels, kabels, …

Waarom kiezen voor

 • Luisterruimtes:
 • Weet jij nog niet wat je wil? Twijfel je nog tussen bepaalde apparaten? Geen paniek, bij Audioexpert zijn er 2 luisterruimtes ingericht. De ene ruimte is specifiek ingericht voor Home Cinema, Atmos en Domotica terwijl de andere ruimte is ingericht als Stereo ruimte. Zo kan jij de keuze baseren op een live opstelling van de gewenste producten.

 • Vakkundige installatie:
 • Heb jij twee linkerhanden? Audioexpert komt graag de aangeschafte apparatuur bij je thuis bezorgen én aansluiten. Zo krijg je ook een uitgebreide uitleg over de werking van de toestellen.

 • Levenslange support voor de producten:
 • Bij de aankoop van een nieuw product treden vaak vragen op. Die vragen zal het hoog opgeleid support team van Audioexpert beantwoorden. Ook zullen ze tot het uiterste gaan om te helpen waar nodig om alles perfect werkend te krijgen.


  Route berekenen naar Audioexpert Den Bosch

  Contact informatie

  Audioexpert Den Bosch
  Hinthamerstraat 111
  Den Bosch 5211 MH
  Nederland
  Telefoon: +31 736 897729
  info@audioexpert.nl
  https://audioexpert.nl/

  openingsuren Audioexpert Den Bosch

  Maandag: gesloten
  Dinsdag: 10u - 18u
  Woensdag: 10u - 18u
  Donderdag: 10u - 18u
  Vrijdag: 10u - 18u
  Zaterdag: 10u - 17u
  Zondag: gesloten