Bowers & Wilkins heeft naast noise cancelling heel wat moderne features aan het nieuwe topmodel toegevoegd. De Bowers & Wilkins PX gaat zich op een zeer innovatieve wijze aanpassen aan jouw manier van muziek luisteren en legt zoveel mogelijkheden op tafel dat muziek luisteren een heel nieuwe ervaring wordt.

Dat komt omdat de Bowers & Wilkins PX niet alleen noise cancelling aanbiedt, maar het concept hoofdtelefoon verder heeft doorontwikkeld. Met aptX Bluetooth wordt de muziek in 24 bit naar de hoofdtelefoon doorgestuurd. Intern in de PX wordt het audiosignaal omgezet naar een 768kHz zodat de weergaven akoestisch duidelijk verbeterd. De drivers worden voor het eerst bij Bowers & Wilkins in een hoek t.o.v. het oor geplaatst zodat er een verbeterd geluidspodium wordt weergegeven. En via je slimme app en een heleboel sensoren kan je je muziek op een heel intuïtieve manier bedienen. Neem je de hoofdtelefoon op dan wordt hij direct uit zijn stand-by stand gezet en gaat hij muziek onmiddellijk afspelen. Leg je hem terug neem dan stopt hij het afspelen van de muziek.

Spreekt iemand je aan en wil je een gesprek voeren dan til je een van de oorschelpen omhoog of hangt de Bowers & Wilkins PX rond je nek. De muziek houdt opnieuw automatisch op te spelen. Daarnaast biedt Bowers & Wilkins een mooie overzichtelijke app aan om de PX in te stellen. Hiermee heb je toegang om de 3 noise cancelling instelling (Vliegtuig, Stad of Kantoor) te kiezen. Verder kan je via de app updates voor de Bowers & Wilkins PX uitvoeren. Bowers & Wilkins PX app

De hoofdtelefoon is ook uitgerust met een sterke batterij. Eens opgeladen kan de Bowers & Wilkins PX 22 uur muziek afspelen inclusief de draadloze noise cancelling. Gebruik je een kabel dan gaat hij zelfs 33 uur mee.

De Bowers & Wilkins PX is vanaf vandaag te koop in Space Grey en Soft Gold voor €399.

Verkooppunten van het merk bowers-wilkins