Na de onthulling van Focal’s nieuwste lijnen wat betreft Plug & Play-audiokits voor Mercedes-Benz en Volkswagen in januari, introduceert het gerenommeerde audiomerk nu hun ultracompacte subwoofer: de ISUB TWIN. Het Franse bedrijf blijft zo investeren in het optimaliseren van hun portfolio aan ‘Car Audio-producten’ die perfect passen bij de marktverwachtingen met eenvoudig te installeren producten.

Mede dankzij hun uitgebreide aanbod van complementaire en hoogwaardige producten kan elke bestuurder bij wijze van spreken het systeem van zijn dromen creëren voor onderweg. Zo kan ook jij ‘on the road’ intens genieten van jouw geliefkoosde muziek met de nodige bassen.

“Focal confirms its position as leader in the car audio market with an all-round offering.”

De ISUB TWIN is ontwikkeld door de Focal-ingenieurs met als doel High-Fidelity aan boord nog toegankelijker te maken. Zowel technisch als financieel. De passieve subwoofers combineren de voordelen van alle traditionele Focal-producten met de eenvoudige oplossingen uit het Plug & Play-gamma.

Lees ook


Focal Clear MGFocal Clear MG: exceptional headphones to use at home

 


 

Het paar ultracompacte ISUB TWIN passieve subwoofers is een innovatieve oplossing die de basimpact van een in-car audiosysteem aanzienlijk verhoogt. Het leuke hieraan is dat dit ‘gepaard gaat’ zonder verlies van ruimte. Noch in het interieur of de kofferbak. Leuk toch?

Deze set schuift eenvoudig onder de zetels van bijna elk voertuig en kan direct met de meegeleverde klittenband worden bevestigd. De ISUB TWIN is ook geoptimaliseerd om specifiek te worden aangesloten op de Focal Impulse 4.320-versterker. Elke subwoofer wordt per paar verkocht en kan tot 100 Watt RMS aan vermogen leveren.

Verkooppunten van het merk focal