‘The show must go on’, dat moet Peter Neirinck van AudioPerfect (in Oostkamp, België) gedacht hebben. Waarom precies? Wel, de agenda wat betreft demonamiddagen staat goed gevuld voor het najaar van 2022. AudioPerfect heeft voor jou 3 leuke ‘shows’ op het programma staan. Op vlak van ‘programmatie’: als je fan bent van buizenversterkers, LP’s en/of (Belgische) luidsprekers die ‘spelen’ in het high-end segment, dan ga je dit niet willen missen.

Demonamiddag: kleine maar groots klinkende buizenversterker

Allereerst wordt uitgepakt met een demonamiddag waarbij alles draait rond de Luxman SQ-N150 buizenversterker en JM Reynaud Euterpe Jubilé luidsprekers. Een belangstellende mag zich verwachten aan een breed ‘pallet’ van muziek. Heb je nog een plaatsje vrij in je agenda op zondag 23 oktober 2022 van 14 uur tot 18 uur? Schrijf je dan zeker in.

Analoge demonamiddag

Voor de analoge demonamiddag belooft AudioPerfect erg mooie LP’s te spelen. Klinkt alvast zeer overtuigend, maar als dat nog niet genoeg zou zijn: een naar eigen zeggen ‘platenspelergekke klant’ brengt zijn oude, getrouwe legendarische Thorens TD124 platenspeler mee.

Daarnaast zetten ze hun Pro-Ject The Classic EVO platenspeler met SkyAnalog P-1 MC element, die ‘beter betaalbaar’ is. AudioPerfect spreekt verder nog van ‘veel meer moois’. Qua versterking en luidsprekers: daar moeten ze nog even over nadenken. De analoge demonamiddag gaat door op zondag 20 november 2022, ook weer van 14u tot 18u.

Demonamiddag: unieke, Belgische wereldtop luidsprekers

Laten we eerlijk zijn: de beste luidspreker bestaat niet, maar iedereen heeft zo zijn favoriete speakers en dit zijn de persoonlijke ‘lievelingen’ van Peter: de Ilumnia Magister mk II, quasi omnistralende luidsprekers. Deze luidsprekers van ‘Belgische bodem’ worden aangestuurd door Luxman buizen voor- en eindversterkers. Nog geen plannen voor zondag 11 december 2022 van 14 uur tot 18 uur? Dan is deze demonamiddag misschien wel de perfecte invulling.

Wil je je inschrijven voor de ‘thuisshows’ van AudioPerfect? Dat kan: er wordt gevraagd om je aan te melden via peter@audioperfect.be. Alle demonamiddagen gaan door op het ‘vertrouwde adres’: Dom Van Asschestraat 2, 8020 Oostkamp (België).

Heb je familie, vrienden, kennissen, … die ook graag muziek luisteren en/of gek zijn op hifi? Dan heeft AudioPerfect het MusiZine voor je klaar (lees: AudioPerfect’s nieuwsbrief voor de muziek- en audioliefhebber). De ‘editie’ voor het najaar van 2022 is te bekijken via deze link.

Verkooppunten van het merk luxman