GVR Audio Import is officieel benoemd als de nieuwe distributeur van Audio Physic luidsprekers in de Benelux. Per 14 oktober 2024 zal GVR Audio Import de gerenommeerde producten van het Duitse merk vertegenwoordigen. Audio Physic, opgericht in 1985 in Brilon, heeft een rijke geschiedenis als een toonaangevende fabrikant van high-end luidsprekers. Hun missie is luidsprekers te ontwikkelen die “verdwijnen in de muziek,” met een focus op verfijnde geluidsweergave en vakmanschap. Elke luidspreker wordt nog steeds met de hand vervaardigd in Duitsland.

Productlijnen en innovatie

Het productassortiment van Audio Physic bestaat uit de Reference Line, Classic Line en diverse accessoires, zoals de VCF Magnetic ontkoppelaars die trillingen minimaliseren voor een optimale geluidskwaliteit. Met geavanceerde technologie en jarenlange ervaring in research & development, biedt Audio Physic een meeslepende muziekervaring die uw huiskamer transformeert in een concertzaal.

GVR Audio Import’s missie

GVR Audio Import streeft ernaar om hoogwaardige audiomerken toegankelijk te maken voor een breder publiek, met een focus op prijs-kwaliteitverhouding. Naast Audio Physic vertegenwoordigen ze ook merken als Acoustic Solid, Leema Acoustics en HANA, allemaal geselecteerd op basis van strenge kwaliteitseisen.

Verkoop en service

De producten van GVR Audio Import zijn uitsluitend verkrijgbaar via geselecteerde hoogwaardige retailers, waarbij deskundig advies en uitstekende service centraal staan. Voor meer informatie over prijzen en producten, bezoek www.gvraudio.eu.

Verkooppunten van het merk audiophysic