Ontdek de nieuwste telg binnen het portfolio van Audio Pro: de A15. Een draadloze speaker, mét ingebouwde batterij, die voornamelijk ontworpen is voor buitengebruik. Om die reden kan een troste eigenaar genieten van een certificering volgens IPX2. Het betreft hier zowat een alles-in-één die compatibel is met onder andere bluetooth, wifi, Apple AirPlay 2, Chromecast of hun eigen ontwikkelde multiroom platform (Audio Pro Multiroom).

Audio Pro A15De A15 van Audio Pro is een draadloze multiroom-speaker die gemaakt is voor zowel binnen als buiten. Gebruik je de luidspreker binnenshuis? Dan kan deze telg zeer eenvoudig worden opgenomen in een multiroom-configuratie via bijvoorbeeld wifi. Ga je toch de deur uit? Dan kan er gerekend worden op de bluetooth connectiviteit. ‘3,4 kg’ aan muziekgenot on the go? De A15 ‘got you covered’.

De speaker is 28,6 x 13,7 x 20,6 cm groot. Deze ‘muzikale klassebak’ heeft een klasse D versterker ingebouwd van 10 W + 30 W. Er is gekozen voor een ‘textile dome’ tweeter van 1 inch en 4,5 inch woofer. Het frequentiegebied reikt van 45 Hz tot 22 kHz.

Lees ook


Audio Pro P5‘Play Nice’ met de draagbare P5 speaker van Audio Pro

 


 

Naast de draadloze connectiviteitsmogelijkheden zoals bluetooth, wifi, Apple AirPlay 2, … is er een nog een RCA-ingang beschikbaar. Daarnaast zou je het misschien niet meteen verwachten maar Audio Pro heeft ook een RCA Sub uitgang voorzien. Perfect om jouw favoriete muziek nog wat extra kracht bij te zetten. Geluidsformaten die ondersteund worden zijn onder meer: Apple Lossless, MP3, WMA, AAC en FLAC. Qua batterijduur mag je uitgaan van een speeltijd tot wel 11 uur.

Op het sfeervolle belevingsapparaat zijn een aantal knoppen terug te vinden. Er kunnen in totaal 6 gepersonaliseerde voorinstellingen opgeslagen worden. Gaande van afspeellijsten tot radiostations. Een supereenvoudige toegang? Dat zeker. Met de IP-classificatie van IPX2 is de luidspreker spatwaterdicht.

De Audio Pro A15 is leverbaar in een donker- of lichtgrijze (eerder witte) afwerking. Benieuwd naar meer? Je leest er hier alles over.

Verkooppunten van het merk audio-pro