Stassen Hifi opent op 19 oktober de deuren van hun indrukwekkende showroom voor een speciale open dag. Tijdens dit evenement worden liefhebbers van hifi en audio getrakteerd op exclusieve demonstraties van onder andere Marantz, één van de toonaangevende merken in de audiowereld. De open dagen bij Stassen Hifi zijn een must voor iedereen die op zoek is naar het beste op het gebied van audio.

Exclusieve Marantz-demonstratie op 19 oktober

Een van de hoogtepunten tijdens de open dag is de demonstratie van de nieuwste producten van Marantz. Dit iconische merk, bekend om zijn compromisloze audiokwaliteit en elegant design, zal hun nieuwste technologieën en systemen presenteren aan het publiek. Tijdens de demonstraties wordt de nadruk gelegd op de voortreffelijke geluidsweergave en technische innovatie waar Marantz om bekend staat.

Bezoekers krijgen de kans om met eigen oren te ervaren hoe Marantz een perfect evenwicht weet te vinden tussen traditionele audiowaarden en moderne digitale technologieën. Of je nu een doorgewinterde audiofiel bent of iemand die net begint met het ontdekken van de wereld van high-end audio, deze demonstratie zal ongetwijfeld indruk maken.

Ontdek de Stassen Hifi-showroom

De open dagen van Stassen Hifi bieden daarnaast de perfecte gelegenheid om de uitgebreide showroom van het bedrijf te verkennen. Met verschillende luisterruimtes die zijn uitgerust met de nieuwste audio-oplossingen van toonaangevende merken, biedt Stassen Hifi een unieke omgeving waar bezoekers de kans krijgen om producten in een optimale luisteromgeving te ervaren. Merken zoals Marantz, maar ook andere topmerken, staan klaar voor demonstraties en om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Stassen Hifi is meer dan alleen een winkel; het is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van hoogwaardige audio en video. Met deskundig personeel dat altijd klaarstaat om bezoekers te helpen, is deze open dag een uitstekende gelegenheid om advies te krijgen over de beste audio-oplossingen die passen bij je persoonlijke voorkeuren en luisteromgeving.

Waarom je deze open dagen niet mag missen

Tijdens de open dagen worden bezoekers niet alleen getrakteerd op Marantz-demonstraties, maar krijgen ze ook de kans om andere audioproducten en systemen van toonaangevende merken te ontdekken. Dit maakt het evenement tot een waardevolle bron van informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van zijn audio-ervaring, of het nu gaat om het upgraden van een bestaande installatie of het beginnen met een geheel nieuw systeem.

Bovendien zijn de open dagen een uitstekende gelegenheid om te netwerken met andere audio-enthousiastelingen en om vragen te stellen aan de experts van Stassen Hifi en de aanwezige vertegenwoordigers van diverse merken.

Praktische informatie

De open dagen van Stassen Hifi vinden plaats op 19 oktober in de showroom in Tegelen. Het evenement is gratis toegankelijk en biedt bezoekers de mogelijkheid om te genieten van demonstraties, informatie te vergaren en advies op maat te krijgen. Zorg ervoor dat je deze dag in je agenda markeert, want dit is een kans die je als liefhebber van hoogwaardige audio niet wilt missen!

Met de open dag op 19 oktober biedt Stassen Hifi een unieke kans om de nieuwste audiotechnologieën te ontdekken en te ervaren. Of je nu komt voor de exclusieve Marantz-demonstraties of om de uitgebreide showroom te verkennen, deze dag belooft een waar feest voor audioliefhebbers te worden.