Een nostalgische reis met MIKA Distribution

MIKA Distribution heeft iets bijzonders voor bezoekers van het Dutch Audio Event 2024. In ruimte 18 en de Limburg Foyer, nu omgedoopt tot Audio Plaza, biedt MIKA een unieke kijk op onweerstaanbare nostalgie met een moderne twist. De collectie omvat Heritage Vintage Sets van topmerken zoals Mission, Wharfedale, en het Britse Leak, die zowel versterkers als luidsprekers omvatten. Deze vintage sets belichamen ‘The return of a legend’, waarmee MIKA de herleving van klassieke audio-elegantie viert.

De pracht van vintage audio

De liefhebbers van vintage audio kunnen hun hart ophalen bij de zorgvuldig geselecteerde sets die MIKA tentoonstelt. Deze omvatten de Mission 750 en Wharfedale Super Denton boekenplankmodellen, samen met de Leak Stereo 230. Deze krachtige geïntegreerde versterker, met een vermogen van 115 Watt per kanaal, vormt de basis van een ultieme vintage set. De nieuwe Leak Sandwich Speakers complementeren deze setup, waarmee een rijke en diepe geluidservaring gegarandeerd is. Deze componenten zijn niet alleen een lust voor het oog maar bieden ook een geluidservaring die de gouden dagen van vinyl en analoge audio eer aan doet.

Moderne audio met een klassieke touch

Naast vintage verrukkingen biedt de Limburg Foyer ook podium aan de moderne, actieve, betaalbare luidsprekers van Audio Pro, recent uitgeroepen door What Hi-Fi als het beste Multi-room merk. De ruimte toont ook de Canton Reference 5 en Reference 9 luidsprekers, actief gedemonstreerd en aangestuurd door de Audiolab 90000 voorversterker. Deze setup illustreert hoe klassiek design samensmelt met de nieuwste audiotechnologieën om een niet alleen visueel aantrekkelijke maar ook akoestisch superieure ervaring te bieden.

Interactieve demonstraties en meer

Bezoekers van het Dutch Audio Event worden aangemoedigd om de diverse demonstraties die MIKA organiseert bij te wonen. Deze vinden elk uur plaats, waarbij de dynamiek van de vintage en moderne audio-apparatuur in actie te zien zal zijn. Het is een uitgelezen kans om de diepte en complexiteit van zowel historisch gerenommeerde als nieuwste audio-oplossingen te ervaren.

Netwerken met professionals en gelijkgestemden

Een van de grootste voordelen van het Dutch Audio Event is de mogelijkheid om in contact te komen met experts uit de industrie en gelijkgestemde muziekliefhebbers. Dit is dé kans om vragen te stellen, advies in te winnen en nieuwe inzichten op te doen van professionals die weten hoe je het beste uit je audiosysteem kunt halen.

Praktische informatie en tickets

Het Dutch Audio Event 2024 vindt plaats op 5 en 6 oktober in het NH Hotel Koningshof in Veldhoven. De toegang is gratis voor alle bezoekers, maar vanwege de populariteit van het evenement is het verstandig om je van tevoren te registreren via de officiële website. Voor meer informatie over het programma, de deelnemers en de verschillende demonstraties kun je terecht op Dutch Audio Event 2024.

Zorg dat je erbij bent en beleef een onvergetelijk weekend vol muziek, technologie en audiobeleving op het hoogste niveau!