TP Vision, bekend om zijn kenmerkende Europese design, heeft vijf prestigieuze Red Dot Product Design Awards 2024 gewonnen voor zijn Philips TV & Sound producten. Deze erkenning benadrukt het succes van het Amsterdam Design Office van TP Vision en hun toewijding aan innovatie en kwaliteit.

Bekroonde Producten

Philips OLED+ 959 Ambilight TV

Dit premium model biedt uitzonderlijke beeld- en geluidskwaliteit, dankzij het vierzijdige Bowers & Wilkins speaker systeem en het geavanceerde Ambilight Plus-systeem. De jury prees deze TV voor zijn meeslepende kijkervaring en technologische innovatie.

Philips OLED+ 909 Ambilight TV

De 909 OLED TV combineert elegantie met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit. Uitgerust met een geïntegreerd Bowers & Wilkins audiosysteem, werd dit model geprezen voor zijn doordachte geluidscomponenten en slanke ontwerp.

Philips A5608 Bone Conduction Neckband Sportkoptelefoon

Deze sportkoptelefoon biedt hoog draagcomfort en een dynamisch, minimalistisch design. Ideaal voor sportactiviteiten, de koptelefoon is ontworpen voor zowel stijl als functionaliteit.

Philips Solar A6219 GO Draadloze Koptelefoon

Met ronde oorschelpen en een zelfopladende Powerfoyle hoofdband, biedt deze koptelefoon zowel comfort als duurzaamheid. De jury waardeerde de combinatie van opvallend design en hoogwaardige geluidsweergave.

Philips TAB6309 Soundbar

Deze compacte soundbar biedt een meeslepende audio-ervaring. Het subtiele design en de krachtige prestaties maken het een uitstekende aanvulling voor moderne woonomgevingen.

Beschikbaarheid

De bekroonde producten zijn vanaf september 2024 verkrijgbaar bij geselecteerde retailers.

TP Vision

Rod White, Chief Design Officer van TP Vision, benadrukte de visie en creativiteit van de product- en ontwerpteams, en uitte zijn tevredenheid over de voortdurende erkenning door zowel consumenten als de professionele designgemeenschap.

De Red Dot Awards voor Philips TV & Sound producten onderstrepen het uitzonderlijke Europese design en de innovatieve kracht van TP Vision. Deze erkenning bevestigt hun leidende positie in de consumentenelektronica-industrie.

Verkooppunten van het merk philips