Volgend weekend, op 24 en 25 mei, biedt iEar’ in Tilburg een unieke kans om een high-end audio te ervaren. De luistersessies, ondersteund door Esoteric en Vivid Audio, zijn een showcase van uitmuntendheid in geluidsengineering en design. Je bent welkom op vrijdag 24 mei om 14:00 en 19:00 uur, of op zaterdag 25 mei om 11:00 uur en 14:30 uur.

Esoteric

Esoteric heeft sinds zijn oprichting in 1953 een bijzondere plek verworven bij audiofielen en echte muziekliefhebbers. Dit Japanse elektronicamerk heeft een weg gevonden om hun audioproducten opmerkelijk te laten klinken. Hun missie? Niets minder dan de creatie van State of The Art producten, die de essentie van pure muziek weergeven.

Esoteric F-01In een samenwerking met importeur Terrason Audio, die de fijne kneepjes van de demonstraties op zich neemt, word je tijdens de komende luistersessies ondergedompeld in de wereld van Esoteric. Verwacht je aan een verkenning van de 01&02 en 05 series. Met speciale aandacht voor de voortreffelijke N-05XD streamer en de nieuwe Esoteric F-01, een pure Klasse A geïntegreerde versterker. Recentelijk toegevoegde voedingsupgrades versterken de prestaties van deze reeksen nog meer. Een hoogtepunt van de sessies is ongetwijfeld het Esoteric Grandioso systeem, een toonaangevend ensemble met de Grandioso T1 draaitafel als stralend middelpunt.

Vivid Audio

Naast Esoteric zijn er ook de luidsprekers van Vivid Audio. Van de Kaya serie tot de topmodellen uit de Giya serie, Vivid Audio biedt een luisterervaring die net zo plezierig is voor het oog als voor het oor. Elk detail van deze luidsprekers, van de zelfontwikkelde drivers tot de luxe afwerkingen in metaal- of parelmoerlak, is ontworpen met zowel akoestische als visuele harmonie in gedachten. Laurens Dickie, de hoofdontwerper van Vivid Audio en de geest achter de iconische Bowers & Wilkins Nautilus, weet als geen ander vorm en functie te verenigen in elk ontwerp.

Bij de aankomende luistersessies worden de luidsprekers van de Vivid Audio Kaya-serie ingezet met de Esoteric 01&02 en 05 series. Voor de uitvoering van het Esoteric Grandioso systeem zal een topmodel uit de indrukwekkende Vivid Giya serie worden gebruikt.  Deze samenstelling garandeert een demonstratie van akoestische perfectie.

iEar’ nodigt je uit voor een onvergetelijke audiobeleving met Esoteric en Vivid Audio. Kom en ervaar zelf de pure klank en visuele pracht van deze topmerken op vrijdag 24 mei tijdens sessies om 14:00 en 19:00 uur, of op zaterdag 25 mei om 11:00 uur en 14:30 uur. De luistersessies vinden plaats in Tilburg, bij iEar’, en elke sessie biedt twee uur lang de kans om je onder te dompelen in wereldklasse geluid. Heb je interesse om deze demonstratie bij te wonen? Schrijf je dan in via het aanmeldformulier.

Verkooppunten van het merk vivid-audio