Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november organiseert Walden High-End Audio een exclusieve Audio Note Show, een evenement dat niet alleen draait om pure klankkwaliteit, maar ook om de filosofie achter het merk. Jan Dhont, oprichter van Walden High-End Audio, heeft een diepe passie voor geluid en voor merken die, net als hij, streven naar de ultieme balans tussen technologie, emotie en rust. Dit evenement is een unieke kans om de uitzonderlijke Audio Note-producten in een serene, rustgevende omgeving te ervaren, op slechts een steenworp van het Zoniënwoud.

De Audio Note Ongaku versterker: Muziek als meditatie

Tijdens deze show staat de legendarische Audio Note Ongaku centraal. Volgens velen de beste geïntegreerde versterker ooit gemaakt. De Ongaku, gebouwd rond 211 triode buizen en voorzien van pure zilveren bedrading, is veel meer dan een technisch meesterwerk. Voor Jan gaat het bij dit soort toestellen niet enkel om de technologie, maar vooral om de klank die mensen emotioneel raakt. De Ongaku is hier een perfect voorbeeld van: zijn warme, rijke klank biedt een ongeëvenaarde luisterervaring die de luisteraar volledig in de muziek onderdompelt. Muziek wordt een vorm van meditatie, een moment van rust te midden van de hectiek van het dagelijks leven.

Audio Note Ongaku

M6 Phono Stage en DAC 5: Pure muzikaliteit voor vinyl- en digitale liefhebbers

Naast de Ongaku presenteert Walden High-End Audio ook de Audio Note M6 Phono Stage, een phonovoorversterker die de schoonheid van analoge muziek tot in de kleinste details naar voren brengt. Voor Jan is het belangrijk om merken te kiezen die niet alleen technologisch uitblinken, maar ook een verhaal vertellen. De M6 Phono Stage maakt dat waar door vinyl op een manier weer te geven die diep raakt en de ziel van de muziek blootlegt.

Ook de Audio Note DAC 5 wordt gedemonstreerd, een digitale-naar-analoog converter die digitale bestanden een ongekende muzikaliteit geeft. Jan gelooft in technologieën die niet alleen op technisch vlak uitblinken, maar vooral in staat zijn om een emotionele connectie met de luisteraar te creëren. De DAC 5 levert een klank die even organisch als precies is, een combinatie die geliefd is bij muziekfans wereldwijd.

Persoonlijke begeleiding op maat

Bij Walden draait het niet alleen om het presenteren van de beste high-end apparatuur, maar vooral om persoonlijke begeleiding. Jan helpt zijn klanten bij het vinden van de sound die hen het meeste raakt. Hij gelooft in merken die qua klank de juiste snaar raken, zonder te analytisch of afstandelijk te zijn. Dit evenement biedt bezoekers de mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen en hun ideale luisterervaring te vinden.

Walden High-End Audio is gevestigd in een omgeving die symbool staat voor rust en natuur, dicht bij het Zoniënwoud. Net zoals het boek Walden, waarin schrijver Henry David Thoreau zich terugtrekt in de natuur om tot bezinning te komen, biedt deze luistershow een moment van reflectie en een diepe connectie met muziek.

Reserveer uw plek

Plaatsen voor deze luistershow zijn beperkt, dus meld u tijdig aan om te genieten van deze unieke ervaring. U kunt een plek reserveren via de RSVP-knop op de Walden website of door een e-mail te sturen naar info@waldenhighend.com. Neem gerust uw favoriete vinylplaten of cd’s mee om zelf de magie van Audio Note te beleven.

Locatie: Walden High-End Audio, Brusselsesteenweg 16, 3080 Tervuren
Versnaperingen en lokale wijnen worden aangeboden tijdens het evenement.