Op zaterdag 16 en zondag 17 november 2024 vindt de Audio Show iEar’ plaats in het Willem II stadion in Tilburg. Dit jaarlijkse evenement is een van de grootste en meest toonaangevende audio-beurzen in Nederland en biedt muziekliefhebbers en audioprofessionals de kans om kennis te maken met de nieuwste innovaties op het gebied van high-end audio.

Wat kun je verwachten op de Audio Show iEar’ 2024?

Met meer dan 60 merken en 30 luisterruimtes biedt de Audio Show iEar’ een uitgebreide ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in premium audioapparatuur. Bezoekers kunnen luisteren naar de nieuwste luidsprekers, versterkers, platenspelers, hoofdtelefoons, streamers en nog veel meer. Of je nu een ervaren audiofiel bent of simpelweg op zoek bent naar de beste geluidskwaliteit voor thuis, er is voor iedereen wat te ontdekken.

Merken en primeurs

Tijdens de Audio Show iEar’ 2024 presenteren toonaangevende merken zoals Bowers & Wilkins, DALI, KEF, Marantz, Focal, NAD, McIntosh, Chord Electronics, Naim en vele anderen hun nieuwste producten. Dit is een unieke kans om deze merken van dichtbij te ervaren en om hun producten in perfect afgestelde luisterruimtes te beluisteren. De show biedt primeurs van de nieuwste high-end producten, van luidsprekers tot versterkers en alles daar tussenin.

Voor wie is de Audio Show iEar’?

De Audio Show iEar’ is geschikt voor zowel de doorgewinterde audiofiel als muziekliefhebbers die op zoek zijn naar de beste geluidservaring. Van vinyl tot streaming en van stereo-opstellingen tot surround sound systemen, de show biedt een breed scala aan mogelijkheden. Bovendien zijn de vertegenwoordigers van de deelnemende merken aanwezig om vragen te beantwoorden en om je te helpen de perfecte audio-opstelling te vinden die past bij jouw voorkeuren.

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 16 en zondag 17 november 2024
Tijd: Beide dagen van 10:00 tot 17:00
Locatie: Willem II Stadion, Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg
Entree: Gratis

Bezoek de Audio Show iEar’ 2024 en ontdek de nieuwste high-end audio-oplossingen die jouw luisterervaring naar een hoger niveau tillen.