Het Dutch Audio Event 2024 was een fantastisch weekend voor audioliefhebbers. In het Koningshof in Veldhoven kwamen duizenden bezoekers samen om de nieuwste innovaties op het gebied van geluid te ontdekken. Het evenement bood een mix van topkwaliteit audio, van betaalbare hifi tot high-end systemen. Er was voor iedereen iets te beleven, verspreid over 60 kamers, gevuld met demonstraties van meer dan 250 merken. Met een ontspannen en gezellige sfeer konden bezoekers genieten van alles wat geluid te bieden heeft, zonder dat het evenement overweldigend aanvoelde.

Dutch Audio Event 2024: Een kort verslag en blik op wat nog komt

Het Dutch Audio Event 2024 in Veldhoven was een indrukwekkend succes met een mix van hoogwaardige audiopresentaties en gezellige sfeer. Verspreid over 60 kamers en vertegenwoordigd door meer dan 250 merken, genoten bezoekers van innovatieve geluidsopstellingen en exclusieve productlanceringen. Van Bazel Acoustics, Lyngdorf Audio tot Audio Group Denmark en Very Fine Solutions, er was voor ieder wat wils.

Tijdens het evenement maakten we een aftermovie die je nogmaals meeneemt door de beste momenten en hoogtepunten van het weekend. De aftermovie vangt de magie van de audio-ervaringen en toont waarom dit evenement een must-visit was. Daarnaast zullen we de komende dagen nog veel meer video’s online zetten, waarin een aantal merken hun stand toelichten en dieper ingaan op hun producten.

Komende videoverslagen:
– Mafico: Over Devore, M&K Sound, Audio Note, en Avantgarde.
– Cyrus: De introductie van de nieuwe 40 series.
– Peter Lyngdorf: Een diepgaande kijk op audiotechnologie.
– Aretai: Het unieke concept achter hun productlijn.
– Audio Group Denmark: Indrukwekkende audiopresentaties.
– Audioquest en Goldenear: Interessante gesprekken met de experts.
– Very Fine Solutions: Een betoverende muzikale presentatie.

Hou onze kanalen in de gaten, want de komende dagen brengen we nog meer boeiende video’s, interviews en inzichten! Voor nu kun je alvast genieten van de aftermovie die we hebben gemaakt om de sfeer van het Dutch Audio Event 2024 te herbeleven.