In onze nieuwste video nemen we je mee naar de indrukwekkende presentatie van Mafico op het Dutch Audio Event 2024. Deze video biedt een uniek kijkje achter de schermen bij één van de meest besproken stands van dit jaar, met een focus op hun hoogwaardige geluidsopstellingen en innovatieve audiotechnologieën.

Een veelzijdige home cinema-opstelling met Dolby Atmos

Garmt, productmanager bij Mafico, leidt ons rond en legt de bijzondere opstellingen uit die in de vier verschillende ruimtes zijn opgesteld. In een van de ruimtes heeft Mafico een volledige Dolby Atmos-home cinema-set ingericht, uitgerust met het indrukwekkende M&K Sound-systeem. Deze ruimte is niet alleen voorzien van een extra laag Atmos-speakers maar ook van meerdere subwoofers, waarmee het bioscoopgeluid echt tot leven komt. Met comfortabele home cinema-stoelen, een projector en zelfs popcorn was de sfeer compleet. M&K Sound is uniek omdat hun luidsprekers worden gebruikt in zowel de professionele markt als voor consumenten, wat betekent dat je als kijker precies dezelfde geluidservaring beleeft als de sound engineers beoogden.

De wereld van high-end audio

Een tweede ruimte bevat vier sets, waaronder de prachtige Audio Note-opstelling. Audio Note is bekend om zijn uitgebreide assortiment audio-apparatuur, van luidsprekers tot versterkers en bronnen. Deze set staat bekend om de levendigheid en natuurlijke audioweergave, en biedt een ongeëvenaarde luisterervaring. Naast Audio Note vinden we ook een Harbeth-opstelling, gecombineerd met AVM-elektronica en een Bergmann-draaitafel voorzien van een DS Audio optisch element. De set met Avant-Garde Colibri luidsprekers en een opstelling met Bryston elektronica in combinatie met de Final elektrostatische luidsprekers van Nederlandse bodem zorgde voor een sensationele luisterervaring die door veel bezoekers werd geprezen.

De kracht van Morel en Chord Electronics

In de laatste ruimte brengt Mafico de topprestaties van Morel-luidsprekers samen met de verfijning van Chord Electronics. Deze combinatie levert een indrukwekkende audio-ervaring die zowel krachtig als gedetailleerd is, en die zelfs de meest kritische luisteraar weet te overtuigen. Dankzij het topmodel van Morel gekoppeld aan Chord versterkers, ontstaat er een geluidsbeeld dat breed, dynamisch en meeslepend is.

Bekijk de video

Benieuwd naar deze opstellingen van Mafico? Bekijk de volledige video van de deelname van Mafico aan het Dutch Audio Event 2024 hier.