De NM High-End Innovation beurs, georganiseerd door New Music, keert dit jaar terug in Brussel op 9 en 10 november 2024 in het Courtyard Marriott Hotel in Evere. Dit exclusieve evenement biedt een ongeƫvenaarde gelegenheid voor audioliefhebbers en professionals om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hi-fi en home cinema te ervaren. De toegang is gratis, en het evenement is dagelijks geopend van 10:00 tot 18:00 uur.

Een evenement vol innovatie en luxe

NM High-End Innovation brengt drie verdiepingen en dertig speciaal ingerichte ruimtes, waar bezoekers kunnen kennismaken met topmerken en technologische innovaties. Van verfijnde analoge systemen tot geavanceerde digitale audio-oplossingen, de beurs presenteert een scala aan producten die inspelen op de groeiende vraag naar hoogwaardige en veelzijdige audio-oplossingen. Bezoekers kunnen genieten van productdemonstraties van enkele van de meest vooraanstaande merken in de audio-industrie, zoals Sonus Faber, McIntosh en Marantz.

Hoogtepunten van de beurs

Op de beurs worden indrukwekkende opstellingen tentoongesteld die zijn samengesteld door Fine Sounds Benelux. Enkele van de opvallende sets zijn de Sonus Faber Stradivari in combinatie met een McIntosh C12000/MC1.25kW versterker. Deze iconische opstelling belooft een unieke luisterervaring die de akoestische finesse van deze apparatuur optimaal demonstreert. Daarnaast zal ook de nieuwe Michi Q5 cd-speler te zien zijn, een topmodel met geavanceerde technologie die een indrukwekkende audio-ervaring biedt.

Een ander hoogtepunt is de indrukwekkende demonstratie van Sonus Faber Concertinoā€™s G4, aangedreven door de krachtige Rotel Michi X5s2 versterker. Deze opstelling, samen met de akoestische optimalisatie in de ruimtes, garandeert een ongeĆ«venaarde luisterervaring die een rijke klank en uitzonderlijke helderheid levert, zelfs bij hogere volumes. De nieuwste toevoeging aan het Rotel-assortiment, de bekroonde Rotel Ras5000, is ook aanwezig en wordt gecombineerd met de Sonus Faber Sonetto 3 G2 luidsprekers.

Een wereld vol muziekbeleving

Buiten de geavanceerde audio-opstellingen biedt het Courtyard Marriott Hotel diverse faciliteiten voor een comfortabele beurservaring. De beurs is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit, en het hotel heeft een restaurant en bar beschikbaar voor bezoekers, wat bijdraagt aan een compleet dagje uit voor audioliefhebbers.

Praktische Informatie

Het evenement is bereikbaar met het openbaar vervoer en biedt parkeermogelijkheden in de buurt. GeĆÆnteresseerden kunnen van tevoren hun bezoek plannen om optimaal te genieten van deze innovatieve audio-ervaring in Brussel.

Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van de laatste updates, kun je terecht op de officiƫle NM High-End Innovation website.