Op 3 en 4 november 2024 viert Alpha High End Brussels een vijfde jubileum met het speciale evenement “If I were a rich man” of “Als ik een rijke man was.” Voor audio- en muziekliefhebbers biedt deze viering een unieke kans om high-end apparatuur van wereldklasse te ervaren.

Een visueel en auditief spektakel

Tijdens deze dagen worden niet alleen topklasse audioproducten gepresenteerd, maar ook digitale kunstwerken van fotograaf Gary Fass uit de hele wereld. Bezoekers worden verwelkomd in een inspirerende omgeving waar audio-technologie, muziekbeleving en kunst naadloos samenkomen.

Imponerende luidsprekers en versterkers

Op de show staan de befaamde Martin Logan Neolith luidsprekers, bekend om hun elektrostatische transducers en diepe bas, ondersteund door 15- en 12-inch woofers. Daarnaast worden de krachtige Burmester 909 Mk5 Versterkers gecombineerd met de modulaire 808 Mk5 Voorversterker, een configuratie die uitzonderlijke geluidskwaliteit en veelzijdigheid biedt.

Innovatieve audiotechnologie

Een primeur op dit evenement is de presentatie van de Wadax Studio streamer. Deze geïntegreerde CD/SACD-speler en DAC, gebouwd met musIC-technologie, corrigeert decodering in realtime voor ongekende geluidskwaliteit. Met 620 op maat gemaakte onderdelen biedt dit apparaat een compleet nieuwe luisterervaring.

Vinylbeleving met de Transrotor Rondino

Ook vinylfans worden niet vergeten. De Transrotor Rondino draaitafel belooft optimale geluidskwaliteit dankzij een uniek ontwerp met een hydrodynamisch lager en vrije magnetische aandrijving. Bezoekers kunnen genieten van een selectie platen die deze technologie in al zijn glorie laten horen.

Praktische informatie

Het jubileumevenement vindt plaats op zondag 3 november van 11:00 tot 18:00 uur en op maandag 4 november met avondopening tot 22:00 uur. U bent welkom op Joseph Bensstraat 21, 1180 Ukkel. Voor vragen of aanmelden kunt u contact opnemen via 02 644 48 44 of brussels@alphahighend.be.