TIDAL Audio heeft de derde generatie van hun iconische Sunray luidsprekers geĆÆntroduceerd: de Sunray G3. Deze luidsprekers beloven een ongeĆ«venaarde combinatie van technologie, vakmanschap en geluidskwaliteit, waarmee ze een nieuwe standaard zetten in de wereld van high-end audio.

Verbeterde drivers

De Sunray G3 is uitgerust met geavanceerde drivers die speciaal zijn ontworpen om een uitzonderlijke geluidskwaliteit te bieden. De luidsprekers beschikken over de nieuwste generatie BCC (Black Ceramic Composite) tweeters en middentoners, die bekend staan om hun precisie en detail. De woofers zijn gemaakt van een ultralicht en stijf materiaal dat zorgt voor een krachtige en gecontroleerde basweergave.

Geavanceerde crossover technologie

De Sunray G3 maakt gebruik van een complex crossover-systeem dat is ontworpen om de verschillende frequenties naadloos te integreren. Dit zorgt voor een coherente en natuurlijke geluidsweergave, waardoor muziek en films tot leven komen met een ongekende helderheid en dynamiek.

Luxueuze materialen

De Sunray G3 luidsprekers zijn met de hand vervaardigd in Duitsland, waarbij gebruik is gemaakt van de meest luxueuze materialen. De behuizing is gemaakt van hoogwaardig hout, afgewerkt met een glanzende pianolak en voorzien van details in echt metaal. Dit niet alleen zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke verschijning, maar ook voor een robuuste constructie die trillingen minimaliseert.

Modulair ontwerp

Een opvallend kenmerk van de Sunray G3 is het modulaire ontwerp, waarmee gebruikers de mogelijkheid hebben om verschillende componenten eenvoudig te vervangen of up te graden. Dit maakt de luidsprekers niet alleen duurzaam, maar ook toekomstbestendig.

Geluidskwaliteit

De Sunray G3 luidsprekers zijn ontworpen om een breed frequentiebereik en een hoge dynamische range te bieden. De combinatie van geavanceerde drivers en crossover-technologie zorgt voor een helder en gedetailleerd geluid, met een diepe en nauwkeurige bas. De luidsprekers kunnen zowel subtiele details als krachtige explosies met dezelfde precisie en impact weergeven, waardoor ze ideaal zijn voor zowel muziek als thuisbioscoopgebruik.

Prijs en beschikbaarheid

De TIDAL Sunray G3 luidsprekers zijn nu beschikbaar via geautoriseerde dealers. Hoewel de exacte prijs kan variƫren, vallen ze in het topsegment van de markt, wat ze een investering maakt voor serieuze audiofielen die op zoek zijn naar het allerbeste in geluidskwaliteit en ontwerp.

Met de introductie van de Sunray G3 luidsprekers zet TIDAL Audio opnieuw de standaard in high-end audio. Deze luidsprekers combineren baanbrekende technologie met luxueus vakmanschap en bieden een ongeƫvenaarde luisterervaring. Of je nu een doorgewinterde audiofiel bent of een liefhebber van hoogwaardige geluidsweergave, de Sunray G3 is een must-have voor iedereen die het allerbeste in audio wil ervaren.